Торт з кабачків з грибами

Торт з кабачків з грибами

Якщо ви полюбляєте кабачки тоді до вашої уваги новий рецепт торт з кабачків. Кабачки – один з найулюбленіших овочів влітку, з них можна готувати будь-що. Незвичні рецепти з кабачків з фото приготування. Дуже смачна друга страва на кожен день.

Рецепт приготування – кабачковий торт

Для приготування тіста треба половину кабачків натерти на великій тертці, другу половину на середній тертці.

Додаємо часник натертий на дрібній тертці – за смаком. Додати рублену зелень кропу, яйця, сіль, мелений перець.

Все разом добре перемішуємо.

Тепер додати панірувальні сухарі, борошно і розпушувач – перемішати.

Змазати форму для випічки. Якщо у вас звичайна форма по розміру духовки то випікати один корж, який потім розріжеться на 4 частини.

Я використовувала форму 32 х 35 см, випікала два коржі. Духовку розігріти до 200 градусів, випікати 15-20 хвилин. Кожен корж я розрізаю навпіл.

На сковорідці смажити цибулю на невеликій кількості олії до золотистого кольору. Додаємо порізані шампіньйони, смажити до готовності і всипати сметану, сіль, перець. Добавити чайну ложку борошна, щоб грибний соус став густий.

Збираємо торт

Покласти першу частину коржа у форму для випічки з глибокими краями. зверху порізана кільцями ковбаса, посипати тертим сиром.

Зверху кладемо другу частину коржа, грибну начинку, посипати тертим сиром.

Далі знову повторюємо до тих пір поки не використаємо всі інгредієнти.

Зверху змазати торт сметаною, посипати тертим сиром.

Відправити кабачковий торт у розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Дуже смачний торт з кабачків – смачна та поживна страва для всієї родини.

Приємного смаку!