Торт Наполеон можна готувати по різному. Пропоную вам приготувати смачний торт Наполеон всього з 3-х інгредієнтів. Виходить ніжний та смачний торт зі листкового тіста з кремом за 40 хвилин + час на просочування.
Торт Наполеон рецепт з фото
Тісто дістати з морозилки, не розкочувати, а порізати на довгі смужки шириною 1-1,5 см.
Смужки покладіть на форму для запікання і випікайте в духовці при температурі 220 градусів впродовж 15 хвилин.
Приготування крему
Збити вершки до м’яких піків (вони повинні стати трохи густими) і додати в них тонкою цівкою згущене молоко пів банки, продовжуючи збивати на мінімальній швидкості.
Крем буде не сильно густий – він повинен добре просочити запечені смужки тіста.
Прямокутну форму застелити харчовою плівкою, та змазати кремом низ.
Викласти в один шар смужки запечені в духовці та охолоджені, зверху змазати кремом. Потім знову шар смужок і змазати кремом і так до кінця поки будуть смужки з тіста.
Залишити 2-3 смужки і 3 ст. л. крему для прикраси.
Ставимо торт на 12 годин у холодильник.
Дістаємо торт з холодильника, змазати верх кремом і посипати подрібненими смужками з тіста.
Торт Наполеон готовий, гарно смакує з чаєм чи вашим улюбленим напоєм.
Щоб рівно порізати торт треба його трохи заморозити і користуватись ножем з зубцями (для хліба).
Приємного смаку!