Шашлик з курки

Шашлик з курки

Простий та смачний рецепт приготування шашлику з курки в домашніх умовах. Дізнайтеся як правильно замаринувати шашлик з курки і приготувати шашлик з курки на грилі.

Інгредієнти

  • 500 г курячого філе
  • 2 солодких перцю
  • 8 помідорів чері
  • 2 ст. л. винного оцту
  • 2 ст. л. рослинного масла
  • перець духмяний мелений
  • сіль за смаком
  • лаваш і зелень для подачі

Рецепт приготування

1. Оцет з’єднати з маслом, посолити, поперчити. Куряче філе крупно нарізати, залити приготовленим маринадом і витримати протягом 30 хвилин.

2. Перець, очистивши від насіння, нарізати шматочками.

3. На шампури нанизати, чергуючи, куряче філе, перець і помідори. обсмажити шашлики на грилі до готовності. Шашлик подавати з лавашем і зеленню.

Приємного смаку!