Простий та смачний рецепт приготування шашлику з курки в домашніх умовах. Дізнайтеся як правильно замаринувати шашлик з курки і приготувати шашлик з курки на грилі.
Інгредієнти
- 500 г курячого філе
- 2 солодких перцю
- 8 помідорів чері
- 2 ст. л. винного оцту
- 2 ст. л. рослинного масла
- перець духмяний мелений
- сіль за смаком
- лаваш і зелень для подачі
Рецепт приготування
1. Оцет з’єднати з маслом, посолити, поперчити. Куряче філе крупно нарізати, залити приготовленим маринадом і витримати протягом 30 хвилин.
2. Перець, очистивши від насіння, нарізати шматочками.
3. На шампури нанизати, чергуючи, куряче філе, перець і помідори. обсмажити шашлики на грилі до готовності. Шашлик подавати з лавашем і зеленню.
Приємного смаку!