Запіканка з печінки в мультиварці
Дуже ситна та смачна запіканка з печінки приготовлена в мультиварці. Печінка з овочами дуже корисна та поживна. Рецепт приготування ніжної запіканки в мультиварці, покрокові фото.
Інгредієнти
- Печінка 700 г.
- Манна крупа 3/4 мультисклянки
- Молоко 3/4 мультисклянки
- Сіль 1 ч. л.
- Морква 250-300 г.
- Цибуля 250-300 г.
- Томатна паста 1 ст. л.
- Майонез 2 ст. л.
- Чорний мелений перець, зелень за смаком
Рецепт приготування запіканки з печінки
Печінку подрібнити у блендері або перемолоти на м’ясорубці.
Добавити молоко, манну крупу, сіль, перець і ретельно перемішати. Поставити у холодильник на 30 хвилин.
Цибулю нарізати кубиками, моркву натерти на великій тертці, обсмажити в олії на сковорідці, або у чаші мультиварки, включивши режим жарка.
В кінці жарки добавити томатну пасту і добре перемішати, смажити ще 1-2 хвилини. Виключити вогонь, якщо у мультиварці то режим жарка.
Добавити майонез і добре перемішати. Якщо овочі смажити у чаші мультиварки, їх після жарки необхідно вийняти, чашу помити.
Змазати чашу мультиварки олією, обсипати манною крупою. Викласти половину печінкової маси.
Потім викласти смажені овочі. Зверху рівномірно розподілити другу половину печінкової маси.
Закрити мультиварку кришкою, включити режим ВИПІЧКА на 1 годину.
По закінченні програми кришку відкрити і залишити так запіканку ще на 15 хвилин.
Потім її дістати, посипати тертим сиром, подрібненою зеленню і подавати на стіл.
Смачна запіканка з печінки готова.
Приємного смаку!