Запечені яблука з медом та горіхами

Запечені яблука з медом та горіхами

Запечені яблука з медом та горіхами – смачний десерт до сніданку на кожен день. Печені яблука в духовці – це корисна та ароматна страва для дітей та дорослих. До вашої уваги кулінарний рецепт з фото приготування смачних яблук запечених з горіхами та медом.

Інгредієнти

  • Яблука 5 шт.
  • Горіхи 1-2 ст.л.
  • Мед 1-2 ст.л.
  • Цукрова пудра

Запечені яблука з медом та горіхами рецепт

Виріжте в яблук верхівку, відкладіть вона ще знадобиться.
Виріжте середину в яблук.

Верхівки мілко поріжте, додайте подрібнені горіхи, мед і все перемішайте.

Начиніть яблука.

Кожне яблуко замотайте у фольгу.
Покладіть яблука у форму для запікання, налийте трішки води у форму.

Поставте випікатися яблука у духовку, нагріту до 220 градусів до готовності.

Коли яблука готові, вони стають м’якими.
Покладіть печені яблука з медом та горіхами на тарілку і посипте цукровою пудрою.

Приємного смаку!