Сало в часниковому маринаді

Сало в часниковому маринадіСало в часниковому маринаді

Новий рецепт приготування сала – сало в часниковому маринаді. Оригінальне та смачне сало, рецепт приготування з фото.

Інгредієнти

  • Сало шматок 400 г.
  • Вода 700 мл.
  • Часник 4 зубці
  • Сіль 120 г.
  • Гірчиця в зернах 1 ч. л.
  • Лаврове листя 2 шт.
  • Перець чорний горошком 5 шт.
  • Перець духмяний 3 шт.

Рецепт приготування сала з часником

Приготуємо маринад для сала: в каструлю насипати зерна гірчиці, сіль, лаврове листя, чорний та духмяний перець.
Залити спеції водою, довести до кипіння. Як закипить, вогонь зменшити на мінімум і варити 5 хвилин. Залишити щоб маринад охолонув до приблизно 40 градусів.

У теплий маринад додати порізаний часник и залишити охолоджуватись до кімнатної температури.

У чисту банку скласти порізане шматками сало. Залити холодним маринадом, разом з усіма спеціями. Маринад повинен повністю покрити сало в банці.

Банку з салом закрити кришкою і поставити у холодильник на 3 дні. Готове сало дістати з банки, трішки обсушити і скласти у морозилку, де і зберігати.

Дуже смачне та ароматне сало в часниковому маринаді зі спеціями.

Приємного смаку!