Буженина в мультиварці скороварці

Буженина в мультиварці скороварціБуженина в мультиварці скороварці

Така соковита і м’якенька буженина вийде при приготуванні в любій мультиварці з функцією скороварки. Рецепт приготування буженини з свинини зі спеціями, фото та опис. Гарна м’ясна холодна закуска на святковий стіл.

Інгредієнти

  • Свинина ошийок 700 г.
  • Базилік 0,5 ч. л.
  • Тертий імбир 0,5 ч. л.
  • Коріандр 0,5 ч. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Олія 4 ст. л.
  • Часник 1-2 зубчики

Рецепт приготування буженини в мультиварці скороварці

Часник порізати пластинками. У м’ясі зробити надрізи гострим ножем і покласти туди часник.

До 2 ст. л. олії добавити базилік, коріандр, тертий імбир, сіль, все добре перемішати.

До 2 ст. л. олії добавити базилік, коріандр, тертий імбир, сіль

Сумішшю натерти м’ясо і залишити для просочування на 6-8 годин.

Сумішшю натерти м'ясо і залишити для просочування на 6-8 годин

В мультиварці скороварці включити режим ЖАРКА на 15 хвилин, температура 180 градусів. Налити 2 ст. л. олії, покласти м’ясо і обсмажити його з усіх боків до рум’яної скоринки.

обсмажити м'ясо

Виключити режим ЖАРКА, вийняти м’ясо і замотати його у фольгу. Покласти знову у чашу мультиварки. Налити 1 склянку води, закрити кришку і включити режим ТОМЛІННЯ на 1 годину.

замотати м'ясо у фольгу
замотати м'ясо у фольгу

Після звукового сигналу про закінчення програми, відкрити кришку, дістати м’ясо і дати йому можливість охолонути, потім поставити у холодильник на 1-2 години.

буженина готова

Подавати буженину, як холодну закуску з хроном або гірчицею.

Приємного смаку!