Запечений батон з сиром і часником

Запечений батон з сиром і часникомЗапечений батон з сиром і часником

Запечений батон з сиром і часником – смачна гаряча закуска на кожен день, готувати легко та доступні інгредієнти. Хрусткий хлібець змащений маслом, сиром та часником. Рецепт приготування з фото.

Інгредієнти

  • Батон французький або звичайний 1 шт.
  • Твердий сир 100 г.
  • Масло вершкове 100 г.
  • Часник 2 зубці
  • Зелень кропу та петрушки за смаком

Рецепт батон з сиром та часником

Твердий сир натерти на тертці, часник почистити та пропустити через часникодавку.

Масло нагріти до кімнатної температури. Зелень мілко нарізати. Змішати все разом, гарно перемішати.

У батоні зробити надрізи не до кінця. Намазати всередині начинкою.

Запечений батон з сиром і часником

Обмотати батон фольгою та поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім відкрити зверху фольгу та поставити у духовку ще на 5 хвилин, щоб утворилася хрустка скоринка.

Подавати гарячим до столу, можна порізати по надрізам.

Запечений батон з сиром і часником

Приємного смаку!