Французький сендвіч

Французький сендвічФранцузький сендвіч

Французький сендвіч легко готувати, ви отримаєте смачну гарячу закуску на кожен день та свята. Гарний варіант до сніданку для всієї родини, рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Тостерний хліб 8 шматочків
  • Сир твердий пластинками 150 г.
  • Ковбаса молочна 50-70 г.
  • Яйця 4 шт.
  • Масло вершкове 50 г.

Рецепт приготування французький сендвіч

Намазати вершковим маслом тонким шаром 4 шматка хліба з обох боків і покласти у форму для запікання.

Намазати вершковим маслом тонким шаром 4 шматка хліба з обох боків

Зверху покласти сир, потім ковбасу, а потім знову сир.

Зверху покласти сир, потім ковбасу, а потім знову сир
Зверху покласти сир, потім ковбасу, а потім знову сир

Помазати шматки хліба, що лишилися вершковим маслом тонким шаром з обох боків і накрити ними бутерброди.

покласти зверху намазаний хліб

Поставити запікатися у нагріту до 220 градусів духовку на 7 хвилин, потім перевернути і запікати ще 5 хвилин.

Поставити запікатися у нагріту до 220 градусів духовку на 7 хвилин

Яйця підсмажити окремо на сковорідці змащеній вершковим маслом і викласти їх зверху на готові сендвічі.

Яйця підсмажити окремо на сковорідці

Смачні та дуже поживні сендвічі готові, смакувати гарячими.

Смачні та дуже поживні сендвічі готові, смакувати гарячими

Приємного смаку!