Відбивні з шампіньйонів

Відбивні з шампіньйонівВідбивні з шампіньйонів

Оригінальна та смачна закуска – відбивні з шампіньйонів. Рецепт приготування відбивних з грибів. Дуже простий рецепт приготування, недорогі інгредієнти, швидко готувати та дуже смачно.

Інгредієнти

  • Шампіньйони великі 4-5 шт.
  • Борошно 2 ст. л.
  • Крохмаль 1 ст. л.
  • Яйця 2 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Олія для смаження

Рецепт приготування відбивні з шампіньйонів

Добре помити гриби, нарізати кільцями. Ніжки нам не знадобляться, з них приготуйте іншу страву.

Добре помити гриби, нарізати кільцями

З’єднати разом борошно, крохмаль та сіль. В іншій ємності вінчиком збити яйця, посолити, поперчити за смаком.

Поставити сковорідку на вогонь, додати трохи олії. Кожен шматок шампіньйонів обмокнути спочатку в суміш з борошном та крохмалем. Потім у суміш з яйцем, та смажити на середньому вогні, приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

Готові відбивні викласти на паперовий рушних, щоб забрати надлишкову олію.

Красиво викладаємо відбивні з шампіньйонів на тарілку та прикрашаємо зеленню петрушки.

Відбивні з шампіньйонів

Приємного смаку!