
Шпинат дуже корисний, тому на весні часто готую пиріжки зі шпинатом, сиром сулугуні і яйцем. Дуже смачні смажені пиріжки рецепт з фото приготування.
Шпинат дуже корисний, тому на весні часто готую пиріжки зі шпинатом, сиром сулугуні і яйцем. Дуже смачні смажені пиріжки рецепт з фото приготування.
У тепле молоко добавити цукор, сіль, 1 ст. л. борошна, добре перемішати і добавити дріжджі, ще раз перемішати і залишити на 20-30 хвилин, щоб дріжджі підійшли шапочкою.
Яйця збити, добавити розтоплене вершкове масло, сметану, опару і все перемішати.
Додаючи поступово борошно, замісити м' яке тісто, воно може трішки липнути до рук.
Залишити у теплому місці, щоб підійшло. Воно повинне збільшитись удвічі.
Для начинки почистити цибулю, порізати кубиками і обсмажити в олії до золотистого кольору.
Добавити порізаний шпинат і смажити ще 1 хвилину, доки він не потемніє і не зменшиться в об'ємі.
Яйця відварити. Коли охолонуть, натерти на великій тертці. Сир теж натерти на великій терці.
Змішати всі інгредієнти для начинки і посолити, поперчити за смаком.
Тісто , коли підійде, розділити на дві частини. Кожну частину розкочувати у ковбасу і порізати на шматки. Кожен шматок розкочуйте у млинець, покласти в середину начинку і защипнути краї.
Смажити пиріжки на сковорідці в достатній кількості олії до утворення золотистої скоринки з обох боків.
Приємного смаку!