Запечені кабачки з помідорами, сиром та часником

Запечені кабачки з помідорами, сиром та часникомЗапечені кабачки з помідорами, сиром та часником

Кабачки запечені в духовці з помідорами, сиром та часником – смачна літня страва. Готувати дуже легко, рецепт з фото до вашої уваги.

Інгредієнти

  • Кабачки молоді 1-2 шт.
  • Помідори 3-4 шт.
  • Часник 2-3 зубці
  • Твердий сир 100 г.
  • Майонез 3 ст. л.
  • Олія 1 ст. л.

Рецепт приготування кабачків в духовці

Помити та порізати кабачки кільцями, товщиною 7-10 мм., посолити.

Помити та порізати кабачки кільцями, товщиною 7-10 мм., посолити

Приготувати деко для запікання, трішки змастити олією. Порізані кабачки викласти на деко.

Порізані кабачки викласти на деко

Часник натерти на маленьку тертку, змішати з майонезом, перемішати. Змастити майонезом з часником кабачки.

Часник натерти на маленьку тертку, змішати з майонезом

Помити помідори та порізати кільцями, якщо великі то півкільцями. Покласти помідори зверху на майонез. За смаком, трішки посолити помідори зверху.

Покласти помідори зверху на майонез

Твердий сир натерти на великій тертці та посипати зверху на помідори.

Твердий сир натерти на великій тертці та посипати зверху на помідори

Розігріти духовку до 180 градусів, поставити кабачки і запікати 35-40 хвилин.

Смачні кабачки з помідорами та сиром готові. Гарна гаряча закуска до відвареної молодої картоплі.

Смачні кабачки з помідорами та сиром готові

Приємного смаку!