Потапці з помідорами

Потапці з помідорамиПотапці з помідорами

Потапці – дуже смачні та апетитні бутерброди, які легко та швидко готувати. Потапці з помідорами готую до сніданку для всієї родини, також можна приготувати і до свята. До вашої уваги два варіанти приготування потапців, рецепти з фото.

Варіант закусочних потапців

Варіант закусочних потапців:

Інгредієнти:
Декілька шматочків хлібу (білого або чорного);
Олія для смаження за смаком
Помідори – 2 шт.
Сир твердий – 100 г.
Часник – 2 зубці
Майонез

Приготування бутербродів:

Порізати хліб скибочками та підсмажити на сковорідці на олії, до золотистої скоринки. Поки смажиться хліб натерти на мілку тертку твердий сир. З’єднати разом тертий сир, дрібно нарізаним часником та майонезом. Отриманою сумішшю намазати обсмажений хліб і зверху покласти 2-3 шматочка помідора, порізаного кільцями товщиною 5 мм.

Варіант бутербродів до сніданку

Варіант бутербродів до сніданку:

Інгредієнти:
Батон або пшеничний хліб – 6-8 шматочків;
Олія або вершкове масло для смаження
Помідори – 2-3 шт.
Сир твердий – 100 г.

Рецепт приготування бутербродів:

Порізати хліб скибочками товщиною 1 см, повідрізати шкірку та придати прямокутну або квадратну форму.

Обсмажити хліб на сковороді до золотистої скоринки. Порізати помідори кільцями товщиною 5-7 мм. Покласти на грінки помідори, зверху посипати тертим на мілкій тертці твердим сиром. Поставити бутерброди у підігріту духовку на 3-5 хвилин, поки не розтане сир. Час залежить від духовки та температури.
Дістати готові потапці з помідорами та зразу подавати до столу гарячими.

Приємного смаку!