Курячий рулет з грибами

Курячий рулет з грибамиКурячий рулет з грибами

Курячий рулет з грибами смачна прикраса будь-якого святкового та повсякденного столу. Ніжна та ароматна холодна закуска з курки з смаженими грибами та твердим сиром. Рецепт курячого рулету з грибами, фото і покроковий опис.

Інгредієнти

  • Четвертина куряча 2 шт. (по 500 г. або більше, можна 3 менших за розміром)
  • Шампіньйони 150 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир твердий 30 г.
  • Сіль, перець за смаком

Курячий рулет з грибами рецепт

Від четвертин обережно вирізати кістки, щоб м’ясо залишилось цілим шматком.

Від четвертин обережно вирізати кістки, щоб м'ясо залишилось цілим шматком

Відбити, посолити, поперчити.

Відбити, посолити, поперчити

Гриби порізати мілко, цибулю порізати кубиками, обсмажити на сковорідці.

Гриби порізати мілко, цибулю порізати кубиками, обсмажити на сковорідці

В кінці добавити тертий на середній тертці сир, перемішати усе і відразу вимкнути.

В кінці добавити тертий на середній тертці сир, перемішати усе і відразу вимкнути
Курячий рулет з грибами

Викласти грибну начинку на відбите м’ясо, завернути у рулет і зв’язати ниткою.

Викласти грибну начинку на відбите м'ясо, завернути у рулет і зв'язати ниткою

Покласти рулети у форму для запікання і поставити у духовку, нагріту до 180 градусів на 1 годину, запікати до готовності.

Покласти рулети у форму для запікання і поставити у духовку

Смачні курячі рулети з грибами готові. Як охолонуть відрізати ножицями нитки, порізати на порційні шматочки і подавати до столу.

Смачні курячі рулети з грибами готові
обрізати нитки
курячі рулети з грибами

Приємного смаку!