Домашній паштет із свинини

Домашній паштет із свининиДомашній паштет із свинини

Домашній паштет із свинини і печінки має вишуканий смак та аромат. Паштет дуже просто зробити вдома, рецепт з фото до вашої уваги. Смачний та поживний паштет на кожен день та святковий стіл.

Інгредієнти

  • Щоковина свиняча 1 кг.
  • Печінка свиняча 1 кг.
  • Цибуля 1 шт.
  • Масло вершкове 150-200 г.
  • Сіль, перець горошком

Рецепт приготування паштету

Щоковину, печінку добре промити і покласти у чашу мультиварки.

Щоковину, печінку добре промити і покласти у чашу мультиварки

Покласти цибулю лавровий лист, сіль (1 ст.л), перець і почищену цілу цибулю. Включити режим ТУШКУВАННЯ на 35 хвилин.

Покласти цибулю лавровий лист, сіль (1 ст.л), перець і почищену цілу цибулю

Після сигналу про закінчення відкрити кришку мультиварки і залишити, щоб охолонуло до кімнатної температури.

Після сигналу про закінчення відкрити кришку мультиварки і залишити, щоб охолонуло

Щоковину, печінку і цибулю дістати з чаші мультиварки і перемолоти на м’ясорубці.

Щоковину, печінку і цибулю перемолоти на м'ясорубці

Якщо суміш буде дуже густою, можна добавити юшки, в якій варилися щоковина і печінка. Сформувати 4-6 ковбасок.

Сформувати 4-6 ковбасок

На поліетиленовий пакет або харчову плівку викласти частину масла і розмазати по поверхні.

На харчову плівку викласти частину масла і розмазати по поверхні

В середину покласти ковбаску з паштету і завернути пакет. Покласти паштет у холодильник на 6-8 годин.

Покласти паштет у холодильник на 6-8 годин.

Подавати до столу можна окремо, порізавши ковбаску на шматочки, або намазати ним грінку чи хліб.

Якщо паштету зробили багато краще зберігати його в морозилці, перед споживання на ніч дістати і покласти в холодильну камеру.

Поживний та смачний домашній паштет з свинячої голови, печінки готовий.

домашній паштет з свинячої голови, печінки готовий

Приємного смаку!