Булочки з ковбасною начинкою

Булочки з ковбасною начинкоюБулочки з ковбасною начинкою

Апетитні булочки з ковбасною начинкою – швидка і смачна закуска до сніданку. Булочки з начинкою з ковбаси, маринованого огірка і перепелиних яєць і притрушені зеленню – рецепт з фото.

Інгредієнти

  • Булочки діаметром 6-7 см. 8 шт.
  • Ковбаса варена 120 г.
  • Кислий огірок 1 шт.
  • Майонез 1 ст. л.
  • Масло вершкове 50 г.
  • Яйця перепелині 8 шт.
  • Молоко 50 мл.

Рецепт приготування булочок

В булочках відрізати верх і вийняти середину.

В булочках відрізати верх і вийняти середину.

Налити в середину кожної булочки 1 ч. л. молока і змазати вершковим маслом.

Налити в середину 1 ч. л. молока і змазати вершковим маслом

Для начинки порізати кубиками ковбасу і огірок, добавити майонез і добре перемішати.

Для начинки порізати кубиками ковбасу і огірок
добавити майонез і добре перемішати

Покласти начинку в булочки.

Покласти начинку в булочки.

Зверху вибити сире перепелине яйце, посипати подрібненою зеленню.

Зверху вибити сире перепелине яйце, посипати подрібненою зеленню

Поставити запікатися булочки у духовку, нагріту до 200 градусів на 15-20 хвилин, до готовності яєць.

Поставити запікатися булочки у духовку

Смачні булочки з начинкою готові, смакуємо поки гарячі.