Цибулеві кільця

Цибулеві кільцяЦибулеві кільця

Пропонуємо шанувальницям чогось нового і оригінального рецепт «Цибулеві кільця». Він дуже простий в приготуванні і недорогий. Цибулеві кільця – смачна і незвична закуска на святковий стіл.

Ніжні і соковиті кільця виходять завдяки кляру, в який їх треба вмочити перед смаженням. Проста в приготуванні закуска на кожен день та свята. Дотримуйтесь рецепту і ви зробите смачні кільця з цибулі!

Інгредієнти

  • Цибуля 2 шт.
  • Яйця 2 шт.
  • Сметана 100 г.
  • Борошно 100 г.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Олія

Рецепт цибулевих кілець

Цибулю порізати кільцями товщиною приблизно 6 мм. Колечка обдати окропом в друшляку.

Збийте яйця, додати сіль, сметану, потім додавати поступово борошно перемішуючи. По густоті кляр повинен бути як тісто на оладки. Кільця цибулі вмочуйте в отриманий кляр.

На розігрітій з олією сковороді обережно обсмажити кільця з 2-х сторін до золотавого кольору. Коли кільця готові, подавати їх разом з улюбленим соусом – томатним чи білим часниковим соусом.

Приємного смаку!