Сало в лушпинні цибулі

Сало в лушпинні цибуліСало в лушпинні цибулі

Сало в лушпинні цибулі дуже ніжне і смачне. Покроковий рецепт з фото приготування сала вареного в лушпинні цибулі та додаванням часнику і спецій. Варене сало – проста і доступна в приготуванні холодна закуска на кожен день.

Інгредієнти

  • Сало 500 г.
  • Цибулиння від 5 цибулин
  • Сіль 0.5 стакана
  • Вода 0.5 л.
  • Часник 3-4 зубці
  • Мелений перець за смаком

Як варити сало в лушпинні рецепт

Вилити воду в каструлю, добавити сіль і поставити на вогонь, коли вода закипить всипати цибулиння і проварити 10 хвилин.

добавити сіль
поставити на вогонь

Потім покласти сало і варити ще 10 хвилин.

покласти сало і варити ще 10 хвилин

Виключити вогонь, накрити каструлю кришкою і залишити сало в цибулинні на 15 хвилин.

Дістати сало і залишити, щоб повністю охолонуло.

Дістати сало і залишити, щоб повністю охолонуло

Зробити надрізи гострим ножем і покласти всередину часник.

Зробити надрізи гострим ножем і покласти всередину часник

Зверху натерти перцем. Завернути сало у фольгу і поставити у холодильник на 4-6 годин.

Зверху натерти перцем

Ароматне сало в лушпинні цибулі готове.

Ароматне сало в лушпинні цибулі готове

Я зберігаю сало шматочками у фользі в холодильнику.

Я зберігаю сало шматочками у фользі в холодильнику
сало

Приємного смаку!