Грінки з оселедцем

Грінки з оселедцемГрінки з оселедцем

Смачненькі грінки з оселедцем – гарна закуска на святковий і повсякденний стіл. Смачні, ароматні грінки з обсмаженого хліба чудово смакують з філе оселедця і відвареними яйцями та зеленню.

Інгредієнти

  • Філе оселедця 200 г.
  • Чорний хліб 4 шматочка
  • Яйця 4 шт.
  • Зелена цибуля невеликий пучок
  • Майонез 2 -3 стіл ложки (для заправки)
  • Сіль і перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Грінки рецепт приготування

1. Оселедець порізати на порційні шматочки.
Відварити яйця на протязі 7 хвилин у киплячій воді. Охолодити і натерти на великій тертці.

Мілко порізати зелену цибулю.

2. Змішати разом яйця з порізаною цибулею, поперчити, посолити за смаком і заправити майонезом.
Чорний хліб нарізати на чотири частини і обсмажити з (однієї) сторони до легкого рум’яного кольору.

3. На обсмажену сторону хлібця викласти трохи яєчного салату і зверху покласти шматочок оселедця.

Прикрасити нарізаною зеленою цибулькою і подати до столу.

Грінки з оселедцем