Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкоюПечінковий торт з грибною начинкою
Печінковий тортик – смачна прикраса будь-якого святкового столу. Печінковий торт з курячої печінки готується дуже просто – поїдається дуже швидко, рецепт приготування з фото. Без цієї страви я не уявляю свята.
Печінковий торт з грибною начинкою чудово підходить в якості закуски або самостійного блюда. Дізнайтеся як приготувати печінковий торт, простий рецепт фото.

Інгредієнти

  • Печінка куряча 800 г.
  • Борошно 1 ст.
  • Молоко 1 ст.
  • Яйця 5 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Перець, сіль, олія
  • Для начинки:
  • Гриби свіжі 300 г,
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Майонез

Рецепт приготування

Подрібніть печінку у блендері або через м’ясорубку.

Печінковий торт з грибною начинкою

Додайте до подрібненої печінки борошно, молоко, збиті виделкою яйця, натерту на мілкій тертці цибулю, посоліть, поперчіть і все добре вимішайте.

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою

Із отриманого тіста смажте на маленькій сковороді пляцки з обох боків, з розрахунку 1 черпак тіста на сковорідку.

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою

Для начинки поріжте мілко гриби, натріть на великій тертці моркву, поріжте кубиками цибулю, посоліть, поперчіть і смажте все на сковороді до готовності.

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою

Далі візьміть один пляцок печінкового торту покладіть на тарілку помажте майонезом і покладіть трішки начинки.

Печінковий торт з грибною начинкою

Так викладайте до тих пір, доки торт не буде складатися з 4-5 пляцків. Зверху торт можна прикрасити тертими яйцями або сиром.

Печінковий торт з грибною начинкою

Приємного смаку!