» » Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкоюПечінковий торт з грибною начинкою
Печінковий тортик - смачна прикраса будь-якого святкового столу. Печінковий торт з курячої печінки готується дуже просто - поїдається дуже швидко, рецепт приготування з фото. Без цієї страви я не уявляю свята.
Печінковий торт з грибною начинкою чудово підходить в якості закуски або самостійного блюда. Дізнайтеся як приготувати печінковий торт, простий рецепт фото.

Інгредієнти

  • Печінка куряча 800 г.
  • Борошно 1 ст.
  • Молоко 1 ст.
  • Яйця 5 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Перець, сіль, олія
  • Для начинки:
  • Гриби свіжі 300 г,
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Майонез

Рецепт приготування


Подрібніть печінку у блендері або через м’ясорубку.

Печінковий торт з грибною начинкою


Додайте до подрібненої печінки борошно, молоко, збиті виделкою яйця, натерту на мілкій тертці цибулю, посоліть, поперчіть і все добре вимішайте.

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою


Із отриманого тіста смажте на маленькій сковороді пляцки з обох боків, з розрахунку 1 черпак тіста на сковорідку.

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою


Для начинки поріжте мілко гриби, натріть на великій тертці моркву, поріжте кубиками цибулю, посоліть, поперчіть і смажте все на сковороді до готовності.

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою

Печінковий торт з грибною начинкою


Далі візьміть один пляцок печінкового торту покладіть на тарілку помажте майонезом і покладіть трішки начинки.

Печінковий торт з грибною начинкою


Так викладайте до тих пір, доки торт не буде складатися з 4-5 пляцків. Зверху торт можна прикрасити тертими яйцями або сиром.

Печінковий торт з грибною начинкою


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Печінковий торт з курячої печінки
Печінковий торт з курячої печінки має ніжний смак та користується великим попитом. Приготувати печінковий торт з курячої печінки не складно і ця страва вважається з нашої української кухні. Рецепт печінкового торта з курячої печінки на святковий стіл, з фото та описом.
Паштет з курячої печінки
Це домашній паштет з курячої печінки дуже ніжний і смачний, а його приготування багато часу не займе! Печінковий паштет - відома закуска як для повсякденного, так і для святкового столу. Сподіваємося, вам сподобається пропонований рецепт класичного паштету з курячої печінки з маслом і овочами.
Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою
Млинцевий торт із грибами, яйцями та курячим філе - смачна закуска до святкового столу. Ваш стіл на Масляну стане особливим з млинцевим тортом з грибами та куркою. Млинці смачні самі по собі, а з додаванням несолодкої начинки - дуже смачна страва до свят. Рецепт української кухні млинцевий торт з
Салат з курячої печінки з грибами
Салат з курячої печінки з грибами - рецепт приготування з фото. Смачний святковий салат з курячою печінкою, грибами і морквою готується просто та легко. Дуже смачний салат зі смаженою печінкою і печерицями - до святкового столу або домашнього обіду. І привід знайдеться - скоро Новий рік!
Салат з печінки і яйця
Салат з печінки, яєць та консервованої кукурудзи дуже корисний та смачний. Готуємо салат з печінкою, рецепт з фото та покроковим описом. Куряча печінка в салаті виходить м'яка та соковита, тому що готується разом з морквою та цибулею.
Печінковий торт з баклажановою начинкою
У всіх є свій улюблений рецепт закусочного тортика з печінки. Пропоную свій варіант печінкового торту з баклажановою начинкою. Коржі за цим рецептом виходять дуже ніжними і тануть у роті. А з начинкою з баклажанів печінковий торт виходить надзвичайно ситним та смачним. Дізнайтеся простий рецепт з

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору