» » Маринована цибуля

Маринована цибуля

Маринована цибуляМаринована цибуля
Смачна маринована цибуля гарно підійде для приготування салатів (вінегрет, мімоза, квашена капуста, салати з оселедцем), шашлику, першим стравам, грибів. Цибуля маринована за цим рецептом має кисло-солодкий смак і зовсім не гірка.
Простий рецепт швидкого маринування цибулі до вашої уваги.

Перший варіант маринаду


Цибуля маринована з оцтом.

Інгредієнти:
 Цибуля ріпчаста - 3 шт. середні (приблизно 250 г)
 Вода холодна - 250 мл.
 Оцет 9% - 70 г. (7 ст.л.)
 Цукор - 50 г. (3 ст.л.)
 Сіль - 10 - 15 г. (0,5 ст.л.)
Зелень - за смаком

1. Зробити маринад: змішати з водою сіль, цукор, оцет. Кип'ятити маринад не потрібно. Воду можете брати звичайну вже кип'ячену або просто питну охолоджену.

2. Нарізати цибулю, яку будемо маринувати, так, як вам подобається (я зазвичай ріжу кільцями або півкільцями). Я зазвичай шаткую півкільцями.

Цибуля маринована з оцтом


3. Складаємо цибулю в банку або іншу зручну для вас ємність, заливаємо маринадом, щоб повністю покривав цибулю.

Цибуля маринована з оцтом


Поставити цибулю в холодильник на 30 хвилин.

Другий варіант маринаду


Отже, крім оцту, швидко замаринувати цибулю можна в лимонному соці.

Інгредієнти:
 Сік одного лимона
 Вода - 50 мл води (температура приблизно 50 градусів)
 Сіль - 1 ч. л.
 Цукор - 1 ч. л.
 Олія - 1 ч. л.
 Перець чорний мелений

Все гарненько змішуємо і заливаємо цибулю так, щоб маринад повністю його покрив. Маринована цибуля швидко буде готова - всього близько 20 - 30 хвилин, поки охолоне до кімнатної температури.

Як бачите, маринована цибуля готується швидко і просто!

Цибуля маринована з оцтом


Приємного смаку!

Схожі рецепти

М'ясо по-французьки з курячого філе
М'ясо по-французьки з курячого філе з картоплею - ароматна, смачна страва на кожен день та святковий стіл. Куряче філе готується швидко, страва виходить ніжна і ситна. Чудова кулінарна страва для ситної і смачної вечері для всієї родини. Рецепт приготування м'ясо по-французьки з покроковими
Мариновані помідори з цибулею і лимонною кислотою
Мариновані помідори з лимонною кислотою та цибулею мають унікальний смак та можливість полегшити сам процес закручування помідор на зиму. Цей рецепт для тих, хто не любить використовувати при консервуванні оцет. Помідори виходять кисло-солодкі і дуже ароматні.
Оселедець маринований «До свята»
Оселедець маринований - смачна закуска на Новий рік 2015 та Різдвяні свята. Маринований оселедець простий рецепт приготування. Оселедець є обов'язковою стравою в новорічному меню 2015 року.
Помідори половинками на зиму
Для консервування помідорів половинками найкраще підходить сорт помідорів «сливки», беріть не перестиглі плоди. Це простий рецепт з фото смачних маринованих помідорів половинками на зиму. Консервовані помідори - вид пікантної закуски до страв на зиму.
Мариновані помідори рецепт на зиму
Маринування помідорів - перевірений рецепт консервування помідорів на зиму. Мариновані помідори завжди бажані гості на столі. Наші консервовані помідори кладуться до банок разом з цибулею та морквою, простий рецепт з фото. Взимку вони допомагають нам поповнити запас вітамінів. Без консервованих
Малосольні огірки на зиму
Консервація огірків на зиму - смачний і новий рецепт маринованих огірків. Хрусткі огірочки - мариновані, малосольні - завжди бажані гості на столі. Взимку вони допомагають нам заповнити запас вітамінів. Без них важко уявити справжнє свято з традиційними напоями, які вимагають гострих і пікантних

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору