Закуска «Грибочки»

Закуска «Грибочки»Закуска «Грибочки»
Закуска «Грибочки» має гарний вигляд, чудовий смак та проста в приготуванні. Такі грибочки боровички з яєць зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Простий рецепт закуски до свят – здивуйте гостей закускою з фаршированих яєць з сардиною.

Інгредієнти

  • Рибні консерви (сардини в олії) 1 банка
  • Яйця 8 шт.
  • Кріп, можна листя салату або петрушка для прикраси

    Для фарбування шляпок:

  • Чай чорний 3-4 пакетики
  • Вода 700 мл

Закуска грибочки рецепт

Яйця відварити. Відварені яйця розрізати поперек, щоб одна половинка була трішки більше іншої.

Закуска грибочки рецептЗакуска грибочки рецепт

З розрізаних яєць вийняти жовтки. Рибні консерви і жовтки розминаємо виделкою до однорідного стану і начиняємо половинки яєць більші за розміром.

Закуска грибочки рецептЗакуска грибочки рецепт

Закуска грибочки рецептЗакуска грибочки рецепт

Закуска грибочки рецептЗакуска грибочки рецепт

Для того щоб пофарбувати шляпки грибів, у кип’ячу воду кидаємо пакетики чаю, настоюємо 10 хвилин. Потім додаємо білки яєць, менші за розміром і варимо хвилин 10-15, щоб вони стали коричневі.

Закуска грибочки рецептЗакуска грибочки рецепт

Закуска грибочки рецептЗакуска грибочки рецепт

Тарілку змащуємо майонезом, посипаємо подрібненим кропом, викладаємо начинені ніжки грибів, а потім шляпки теж начиняємо і викладаємо на ніжку.

Закуска грибочки рецептЗакуска грибочки рецепт

Закуска грибочки боровичкиЗакуска грибочки боровички

Закуска грибочки готова, зверху можна притрусити кропом. Також вам може сподобатись салат Грибна галявина.

Приємного смаку!