Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінкиПаштет з курячої печінки
Це домашній паштет з курячої печінки дуже ніжний і смачний, а його приготування багато часу не займе!
Печінковий паштет – відома закуска як для повсякденного, так і для святкового столу. Сподіваємося, вам сподобається пропонований рецепт класичного паштету з курячої печінки з маслом і овочами. Готується паштет з курячої печінки в блендері.
Курячий паштет з печінки можна приготувати і радувати себе вранці, або подати до фуршетного столу.

Інгредієнти

  • Куряча печінка 0,5 кг.
  • Цибуля 4 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Масло вершкове 75 г.
  • Сіль за смаком

Рецепт приготування паштет з курячої печінки:

Печінку помити і покласти в сковорідку. Цибулю почистити, порізати на шматки і викласти на печінку.

Паштет з курячої печінки

Моркву почистити, порізати кружечками товщиною 0,5 см і викласти на цибулю.

Паштет з курячої печінки

Покласти в сковорідку масло, посолити, поперчити все.

Паштет з курячої печінки

Потім накриваємо сковорідку кришкою і все разом тушкуємо до тих пір, доки морква не стане геть м’якою.

Паштет з курячої печінки

Все це перекладаємо у миску і подрібнюємо блендером.

Паштет з курячої печінки

Печінковий паштет перекладіть в зручну ємність і можна зберігати в холодильнику.

Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки

Приємного смаку!

1 думки про “Паштет з курячої печінки”

Коментарі закриті.