Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром

Болгарський перець, фарширований яйцем і сиромБолгарський перець, фарширований яйцем і сиром
Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром – чудова яскрава закуска на святковий стіл. Рецепт смачної та корисної закуски з болгарського перцю зробити легко та швидко. Для приготування сирного салату в болгарському перці використовуйте різнокольоровий перець – вигляд страви буде просто святковим.

Інгредієнти

  • Сир твердий 150 г.
  • Часник 2 зубчики
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Майонез 2 ст. л.
  • Болгарський перець 4 шт. середній

Як приготувати закуску з перцю:

Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром

Відварити яйця, потерти на дрібній тертці. Твердий сир натерти на дрібній тертці.

Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром

Змішати сир, яйця, видавлюємо часник через прес, заправляємо майонезом. Начинка готова.

Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром

Помити болгарський перець. Зрізаємо зверху де плодоніжка, дістаємо з перцю насіння.

Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром

Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром

Начиняємо перець сиром з яйцем, щільно утрамбовуючи.

Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром

Кладемо начинені перці в холодильник хвилин на 30 щоб трохи застигли.

При подачі ріжемо гострим ножем кільцями товщиною 1 – 1,5 см. Для подачі на святковий стіл на тарілку спочатку викласти листя салату, а зверху порізаний перець з сиром – буде дуже яскраво і апетитно!

Болгарський перець, фарширований яйцем і сиром

Приємного смаку!