» » Ікра кабачкова

Ікра кабачкова

Ікра кабачковаІкра кабачкова
Ікра кабачкова перевірений рецепт з фото та порадами правильного консервування. Кабачкова ікра знаменита закуска з кабачків. Приготування кабачкової ікри не відніме у вас багато часу, а готова ікра кабачкова нікого не залишить байдужим.
Ну а тим, кому подобається ікра кабачкова як в магазині, рецепт нашого сайту розкаже, як зробити ікру кабачкову яскравою і пікантною.

Інгредієнти

  • Кабачки 2,5 кг.
  • Морква 5 шт. (або 500 г.)
  • Цибуля 5 шт. (або 400 г.)
  • Болгарський перець 1 кг.
  • Помідори 1,5 кг.
  • Часник 1 головка
  • Цукор 2 ст. л. (або за смаком)
  • Сіль 2 ст. л. (або за смаком)
  • Олія 0,5 л.
  • Оцет 3 ст. л.

Рецепт приготування кабачкова ікра:


Цибулю почистити і порізати кубиками.

Ікра кабачкова

Ікра кабачкова


Налити у велику каструлю 0,5 літра олії і додати різану цибулю. Поставити на вогонь і пасерувати 15 хвилин як закипить. Періодично помішуйте.

Ікра кабачкова

Ікра кабачкова


Помити моркву, натерти на великій тертці. Додати у каструлю через 15 хвилин і теж пасерувати 15 хвилин, тепер все разом. Не забувайте помішувати.

Ікра кабачкова

Ікра кабачкова


Помідори помити, зняти шкірку (закип'ятить окремо в каструлі воду, опустіть помідори на 10-15 секунд, виймаємо і можна знімати шкірку. Ті помідори на яких вона не лопнула сама, зробіть надріз ножем, а далі шкірка добре знімається.). Порізати помідори великими кубиками.

Ікра кабачкова


Часник почистити, порізати кубиками.

Ікра кабачкова


В мисці змішати помідори, часник, сіль, оцет, цукор.

Ікра кабачкова


Як пройшло 15 хвилин пасерування цибулі та моркви, додати суміш помідорів зі спеціями. Перемішати, і все разом поварити 5 хвилин, як закипить.

Ікра кабачкова


Помити кабачки, зрізати шкірку і нарізати кубиками.

Ікра кабачкова

Ікра кабачкова


Перець помити, вичистити насіння з середини, накришити кубиками.

Ікра кабачкова

Ікра кабачкова


Як все разом варилося 5 хвилин додаємо різані кабачки і перець.

Ікра кабачкова


Все добре перемішуємо та як закипить варити 1 годину на невеликому вогні, періодично перемішуйте.

Ікра кабачкова


По закінченню збити всі інгредієнти за допомогою блендера на протязі 2 хвилин (суміш повинна вийти однорідною).

Ікра кабачкова


Ставимо на вогонь, накриваємо каструлю кришкою і прокип'ятити 2 хвилини.

Ікра кабачкова


Помити та простерилізувати банки і кришки. Гарячу кабачкову ікру розливаємо по банках та закручуємо кришками.

Ікра кабачкова


Поставити охолоджуватись. З даної кількості інгредієнтів вийшло 3 літрові, та 3 півлітрові банки смачної кабачкової ікри на зиму.

Ікра кабачкова


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Мариновані помідори з солодким перцем, петрушкою і цибулею
Які овочі ми найчастіше консервуємо на зиму? Звичайно ж, огірки і помідори. Помідори мабуть самий популярний овоч, який консервують на зиму. Мариновані помідори - краща закуска до смаженої чи відвареної картоплі. Сьогодні приготуємо мариновані помідори з солодким перцем, петрушкою та цибулею, з
Закуска «червона ікра»
Рецепт смачної пасти для приготування бутербродів до сніданку на кожен день та на свята. Холодна закуска «червона ікра» рецепт швидкого приготування.
Ікра з баклажанів консервована
Ікра з баклажанів улюблене блюдо в українських та молдавських сім'ях. Баклажани містять вітаміни, калій, кальцій, фосфор, залізо, магній, натрій, мідь, цинк і марганець. Простий рецепт приготування ікри з баклажанів на зиму. Завдяки солям заліза, міді та марганцю, баклажани стимулюють
Ікра з баклажанів і квасолі
Ікра з баклажанів і квасолі - консервування на зиму салатів з овочами. Це звична ікра з баклажанів, яка стає цікавою за смаком з додаванням квасолі. Смачна гостра закуска до столу готується швидко за нашим рецептом.
Консервовані баклажани зі сливами і овочевою ікрою
Смачний зимовий салат - баклажани зі сливами і овочевою ікрою, простий рецепт з покроковим описом. Дізнайтеся як приготувати баклажани з овочами консервовані.
Кабачкова ікра в мультиварці
Рецепт смачної кабачкової ікри по-домашньому, приготування з фото. Смачна та корисна кабачкова ікра являє собою овочеву суміш. Завдяки різному складу і кількості овочів можна отримати і різний смак ікри. Готуємо кабачкову ікру рецепти з фото.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору