» » Великодня закуска

Великодня закуска

Великодня закускаВеликодня закуска
Великодня закуска зробить ваш пасхальний стіл гарним, а оригінальна страва буде до вподоби гостям та рідним. Рецепт великодньої закуски з покроковим описом.
Заливні яйця до Великодня справді смачна страва на Пасху.

Інгредієнти

  • 10 яєць
  • 20 г желатину
  • 3 курячі гомілки
  • 70 г копченої яловичини
  • 2 невеликі моркви
  • 1 зелений солодкий перець
  • 2 ст. л. консервованої кукурудзи
  • 1 цибулина
  • зелень кропу рослинне масло сіль

Рецепт приготування Великодньої закуски:


Курячі гомілки, крупно нарізану цибулю і 1 морквину залити 0.5 л холодної води і зварити бульйон. Готовий бульйон процідити, м'ясо зняти з кісток. Другу моркву зварити в шкірці, остудити і очистити. Желатин замочити в 50 мл холодної води.

Великодня закуска


Яйця ретельно вимити, ножицями з гострими кінчиками обережно проколоти їх з тупого кінця і вирізати невеликий кружечок шкаралупи. Вміст яєць вилити в миску (і використовувати для приготування інших страв).

Великодня закуска


Яєчні шкарлупки обдати зсередини окропом і, після того як вони висохнуть, змастити внутрішню поверхню рослинною олією.

Стручок солодкого перцю і відварену моркву нарізати дрібними кубиками (розміром з кукурудзяне зернятко). Відварну курку і копчену яловичину також нарізати дрібними кубиками.

Великодня закуска


На дно яєчних шкаралуп покласти гілочки кропу і розкласти кубики моркви. Потім викласти курку з яловичиною і консервовану кукурудзу.

Великодня закуска


Набряклий желатин розчинити в 1 склянці гарячого бульйону.

Великодня закуска


Влити бульйон з желатином в яєчні шкарлупки так, щоб він ледь покрив кукурудзу.

Великодня закуска


Викласти в шкарлупки нарізаний солодкий перець і додати необхідну кількість бульйону.

Помістити закуску в холодильник і залишити до застигання. Перед подачею «яйця» акуратно очистити від шкаралупи і розставити в підставки для яєць або тарталетки.

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Вінегрет з яблуками і квашеною капустою
Вінегрет можна готувати за різними рецептами, з додаванням різних овочів і навіть фруктів, але завжди він буде пісним, низькокалорійним і дуже корисним салатом. Чудовий пісний салат на Різдво. Вінегрет з яблуком і квашеною капустою рецепт приготування дивіться нижче.
Торт з риби
Торт з риби - святкова рибна закуска з червоною рибою. Смачний рибний торт рецепт приготування з фото. З ніжним смаком торт з риби можна готувати на свята та на кожен день.
Паштет на Пасху
Смачний паштет на Пасху з свинини та курятини. Покроковий рецепт з фото паштету до свята Великодня.Дуже смачна закуска та має гарний вигляд.
Святковий холодець
На відміну від звичайного холодцю, «Святковий» радує око всіма кольорами веселки. До того ж різні овочеві добавки насичують блюдо вітамінами. Святковий холодець рецепт приготування. Як зварити холодець з свиних та телячих ніжок дивіться далі.
Холодець в мультиварці
Холодець - поживна та смачна святкова страва, яку готують на Різдво та Новий рік. Дізнайтесь як зварити холодець в мультиварці? Простий рецепт з фото для господині у якої є звичайна мультиварка. Вода не википає, а повільно нагрівається. Рецепт приготування смачного холодцю в домашніх умовах -
Консервований салат стручкова квасоля з морквою
Поживний салат з стручкової квасолі та моркви буде взимку як знахідка. Консервування салатів на зиму - це смачна закуска взимку до святкового столу та на кожен день. Простий та швидкий рецепт маринування салату з квасолею та морквою.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору