Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркоюМлинцевий торт із грибами, яйцями і куркою
Млинцевий торт із грибами, яйцями та курячим філе – смачна закуска до святкового столу. Ваш стіл на Масляну стане особливим з млинцевим тортом з грибами та куркою.
Млинці смачні самі по собі, а з додаванням несолодкої начинки – дуже смачна страва до свят. Рецепт української кухні млинцевий торт з покроковим фото.

Інгредієнти

  • Гриби свіжі 600 г.
  • Яйця варені 6 шт.
  • Філе курки копчене 150 г.
  • Сіль, перець за смаком
  • Сир твердий 50 г.
  • Олія 50 г.
  • Майонез 50 г.
  • Цибуля 1 шт.

Рецепт приготування млинцевого торта:

Млинці приготувати за рецептом млинці швидкі.

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Для приготування начинки нарізати гриби, цибулю, обсмажити на олії до золотистого кольору.

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Варені яйця, сир натерти на крупній тертці. Куряче філе нарізати дрібними кубиками.
Змішати яйця, копчену курку, майонез, додати трохи солі, перцю.

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

На жаростійку тацю викласти млинець, зверху – шар грибів, потім знову млинець, опісля – шар яєчної начинки і так далі, чергуючи начинку.

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Верх торта посипати тертим сиром.

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Поставити млинцевий торт в розігріту до 200 °C духовку на 5-7 хвилин, поки сир не зарум’яниться.

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Млинцевий торт дістати з духовки та залишити щоб охолонув. Потім ріжемо на порційні шматки та подаємо до святкового столу.

Млинцевий торт із грибами, яйцями і куркою

Приємного смаку!