Рецепт приготування м'ясного рулету:
Спочатку приготуємо начинку для млинців. Для цього необхідно натерти моркву на велику тертку, цибулю, гриби порізати кубиками і обсмажити усе це до готовності на розігрітій сковорідці з олією.
Сир твердий натерти на великій тертці.
Далі приготуємо млинці. Для цього змішуємо усі інгредієнти для млинців. Із даної кількості інгредієнтів отримаємо 5 тонких млинців обсмажених на сковорідці діаметром 26 см.
Для приготування фаршу необхідно натерти цибулю на мілку тертку, додати її до фаршу. Туди ж додайте 1 яйце, сіль, перець і все ретельно перемішати.
На пергамент викладаємо фарш розміром приблизно 26х30 см.
Змащуємо млинці майонезом, викладаємо на них начинку і закручуємо у трубочку.
Викладаємо закручені млинці посеред фаршу у шаховому порядку: один з начинкою із грибів, другий із сиром. На низ кладемо 3 млинці, на верх 2 млинці.
Обережно підіймаючи краї пергаменту викладаємо фарш на верх млинців з однієї сторони, а потім з іншої і з'єднуємо краї фаршу між собою, формуючи рулет.
Змазуємо верх рулету майонезом і ставте випікатися у розігріту до 200 °C духовку на 40 хвилин.
Виймаємо готовий м'ясний рулет і даємо йому час вихолонути. До столу подавати холодним.
Приємного смаку!