Телячий рулет

Телячий рулетТелячий рулет
Із задоволенням готую ці рулети — багато з них придумала сама, поєднуючи різні продукти. Я дуже люблю оздоблювати тарілки із готовими стравами, а у формуванні рулетів теж є де розігнатись фантазіі. Рулет телячий рецепт приготування в духовці.

Інгредієнти

  • Теляча пашина (м’ясо, яке зрізують біля ребер);
  • сіль, перець, базилік, коріандр, часник;
  • 1 домашнє яйце;
  • 1 ст. л. желатину;
  • 300 г м’ясного фаршу (будь-якого на ваш смак);
  • варене яйце;
  • варена морква;
  • Для бульйону:
  • сира морква
  • цибулина
  • корінь петрушки.

Рецепт приготування м’ясного рулету:

Беремо телячу пашину, відбиваємо її, вирівнюємо, щоб був гарний кусок — у народі його називають “фартух” (і сам рулет так можуть називати). Солимо, перчимо, посипаємо трішки приправами: базиліком, коріандром, часником.

Збиваємо яйце, трохи солимо, виливаємо на гарячу сковорідку і запікаємо омлет у духовці.

Фарш присмачуємо сіллю, перцем. Варимо бульйон із моркви, цибулини, кореня петрушки, солимо.

Фартух посипаємо трішки желатином, кладемо омлет, на нього — м’ясний фарш. А на фарш — вздовж четвертинки вареного яйця і варену моркву. Закручуємо все всередину. Потім обгортаємо рулет марлею і варимо 1,5 год. в овочевому бульйоні.

Як звариться, виймаємо і кладемо рулет під прес на пару годин, щоб остудився, тоді знімаємо марлю і нарізаємо порційно.

Приємного смаку!
Надія Габрель
Джерело Рецепти господині 2013’12(45)