Чебуреки з м’ясом

Чебуреки з м'ясомЧебуреки з м'ясом
Чебуреки з м’ясом – смачна гаряча закуска яку можна готувати кожного дня. За моїм перевіреним рецептом виходять хрусткі чебуреки з соковитою м’ясною начинкою.
Дізнайтеся як приготувати чебуреки, простий рецепт з фото і покроковим описом.

Інгредієнти

  • Борошно 2 ст.
  • Вода 0,75 ст.
  • Яйце 1 шт.
  • Олія 1 ст. л.
  • Горілка 1 ст. л.
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Для начинки:
  • Фарш 300 – 400 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Вода 50 мл.

Рецепт приготування

Тісто для чебуреків
Закип’ятити 1/2 ст. води з олією і сіллю. В 1/4 ст. холодної води розвести 1/4 ст. борошна і потихеньку влити до кип’ячої води і все добре перемішати, щоб не утворилося грудочок.

Чебуреки з м'ясом

Зняти суміш з вогню і дати охолонути до кімнатної температури. Потім добавити туди 1,75 ст. борошна, яйце, горілку і замісити тісто.

Чебуреки з м'ясом

Воно повинне бути еластичним і добре відставати від рук. Замотати тісто у плівку харчову і залишити у холодильнику на 1 годину.

Начинка для чебуреків
Натерти цибулю на мілкій тертці ( можна ще добавити 1 зубець часнику), додайте її до фаршу і перемішайте. Додати сіль, перець за смаком і ще раз добре перемішайте.

Чебуреки з м'ясом

Дістаньте з холодильника тісто і розділіть на невеликі шматочки. Розкочуйте шматок товщиною 1 мм і за допомогою тарілки виріжте круг.

Чебуреки з м'ясом

Чебуреки з м'ясом

На одну половину викласти фарш рівномірно і добре защепніть краї.

Чебуреки з м'ясом

Чебуреки з м'ясом

Обсмажуйте чебуреки у великій кількості олії до золотистої скоринки.

Чебуреки з м'ясом

Подавати чебуреки гарячими, дуже смачно!

Чебуреки з м'ясом

Приємного смаку!