Рецепт приготування
Курячу печінку вимити, очистити від плівок, обваляйте кожен шматочок у борошні.
У сковорідці розігріти олію і обсмажити печінку протягом 2-3 хвилин, перевертаючи.
Нарізати цибулю тонкими півкільцями і додайте його в сковороду до печінки.
Обсмажити цибулю разом з печінкою. Сильно смажити цибулю не потрібно, щоб не зіпсувати ніжний смак паштету.
Додайте сіль, перець, сметану. Перемішайте і готуйте на повільному вогні під кришкою протягом 7-8 хвилин до готовності печінки.
Готову печінку остудіть, перекладіть в блендер і зробіть з неї пюре.
Для начинки натріть на тертці яйця і сир, змішайте з розм'якшеним маслом в однорідну масу. Додайте сіль і перець за смаком.
На обробній дошці або чистому столі розстеліть харчову плівку.
Викладіть спочатку шар паштету, а потім - шар начинки поверх нього.
Обережно піднімаючи краї плівки, згорніть рулет, закрутіть і зв'яжіть кінці плівки.
У такому вигляді приберіть рулет з курячої печінки в холодильник на 2 години або більше.
Вийшла смачна та швидка в приготуванні холодна
закуска з курячої печінки.
Приємного смаку!