Рулет з курячої печінки

Рулет з курячої печінкиРулет з курячої печінки
Смачна закуска на кожен день та на святковий стіл, а також хороше рішення для сніданку. Рулет виходить м’яким, ніжним, в начинці приємно відчувається смак сиру. Простий рецепт з фото приготування рулету з курячої печінки в домашніх умовах.

Інгредієнти

  • 500 г курячої печінки
  • 2 ст. л. борошна
  • 1 цибулина
  • 2 ст. л. густої сметани
  • 2 варених яйця
  • 50 г сиру
  • 50 г вершкового масла
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • рослинна олія – для обсмажування

Рецепт приготування

Курячу печінку вимити, очистити від плівок, обваляйте кожен шматочок у борошні.

Рулет з курячої печінки

Рулет з курячої печінки

У сковорідці розігріти олію і обсмажити печінку протягом 2-3 хвилин, перевертаючи.

Рулет з курячої печінки

Нарізати цибулю тонкими півкільцями і додайте його в сковороду до печінки.

Рулет з курячої печінки

Обсмажити цибулю разом з печінкою. Сильно смажити цибулю не потрібно, щоб не зіпсувати ніжний смак паштету.

Додайте сіль, перець, сметану. Перемішайте і готуйте на повільному вогні під кришкою протягом 7-8 хвилин до готовності печінки.

Рулет з курячої печінки

Рулет з курячої печінки

Готову печінку остудіть, перекладіть в блендер і зробіть з неї пюре.

Рулет з курячої печінки

Для начинки натріть на тертці яйця і сир, змішайте з розм’якшеним маслом в однорідну масу. Додайте сіль і перець за смаком.

Рулет з курячої печінки

Рулет з курячої печінки

На обробній дошці або чистому столі розстеліть харчову плівку.
Викладіть спочатку шар паштету, а потім – шар начинки поверх нього.

Рулет з курячої печінки

Рулет з курячої печінки

Обережно піднімаючи краї плівки, згорніть рулет, закрутіть і зв’яжіть кінці плівки.

Рулет з курячої печінки

У такому вигляді приберіть рулет з курячої печінки в холодильник на 2 години або більше.

Рулет з курячої печінки

Рулет з курячої печінки

Вийшла смачна та швидка в приготуванні холодна закуска з курячої печінки.

Приємного смаку!