Тісто на чебуреки на воді

чебуреки

Чебуреки – соковиті, хрусткі з тонким тістом, дуже смачні. Пропоную простий рецепт тіста з доступних інгредієнтів без додавання оцту.

Тісто на чебуреки на воді за нашим рецептом можна тонко розкочувати і при цьому воно тримає начинку, не рветься. Рецепт приготування чебуреків в домашніх умовах.

Інгредієнти

Тісто
Борошно 250 г.
Вода 120 г.
Олія рафінована 2 ст. л.
Сіль 0,5 ч. л.
Начинка
Свинина 150 г.
Телятина 150 г.
Цибуля 1 шт.
Вода 50-60 мл
Сіль, чорний мелений перець за смаком

Найкращі чебуреки рецепт з фото

Закип’ятити воду, додати сіль і олію. Влити суміш в борошно і замісити ложкою тісто. Коли тісто охолоне вимішувати руками 5 хвилин.

приготувати тісто

Замотати готове тісто в харчову плівку і залишити на 30 хвилин.

Змішаний фарш набагато смачніше ніж з одного виду м’яса. Пропустити м’ясо і цибулю через м’ясорубку.

приготувати фарш

Розділити тісто на 8 однакових частин. Розкочувати кожну частину тонким шаром діаметром приблизно 24 см.

розділити тісто на 8 частин

На одну половину тіста покласти столу ложку з гіркою фарш, розподілити рівномірно не доходячи країв 1,5 см.

зліпити чебуреки

Накрити другою половиною тіста, випустити повітря. Краї добре з’єднати між собою. Ножем рівно обрізати краї.

зліпити чебуреки

Смажити чебуреки в великій кількості олії на помірному вогні до золотистої скоринки з обох боків.

Смажені чебуреки покласти на паперові рушники, щоб забрати надлишкову олію.

тісто на чебуреки на воді

Подавати чебуреки гарячими!

Приємного смаку!