Рулети з скумбрії з грибами

Рулети з скумбрії з грибами

Із скумбрії можна готувати різноманітні страви. Сьогодні познайомлю вас з смачними рулетами з грибами. Приготувати рулети з скумбрії з грибами легко вийде гарна закуска на святковий стіл. Дуже смачно обов’язково спробуйте!

Інгредієнти

Свіжоморожена скумбрія 2 шт. невеликі
Шампіньйони 150 г.
Твердий сир 80 г.
Часник 2 зубці
Сіль мелений перець за смаком
Олія для смаження

Рулети з скумбрії з грибами – рецепт приготування з фото

Купити дві скумбрії без нутрощів і голови. Добре помити рибу під проточною водою обтерти паперовим рушником.

Для приготування рулетів краще підходить скумбрія невеликих розмірів.

підготувати рибуРозрізати кожну рибини по хребту і обережно зняти філе з кожної сторони хребта.

Біля хвоста відрізати філе ножем. Плавці теж відрізати разом з кістками ножем.

Якщо в риби залишаться кістки то вийняти їх руками.

Таким чином приготувати всі частини філе.

Готове філе треба обов’язково посолити.

смажити гриби

Свіжі гриби натерти на великій тертці і смажити спочатку на сухій сковорідці а потім коли випарується волога, додати трохи олії і смажити ще 3-5 хвилин.

натерти твердий сир

Твердий сир натерти на велику тертку.

Змішати разом смажені гриби і тертий сир, додати вичавлений через прес часник.

Посолити і поперчити начинку, добре перемішати.

Покласти філе скумбрії шкіркою вниз, а зверху викладати начинку. Близько біля голови начинку не класти, щоб не випадали при загортанні в рулет.

приготувати рулети

Рулет починаємо скручувати з хвоста, так скрутити 4 рулети.

Форму для запікання змазати олією і поставити запікатися в розігріту духовку до 180 градусів. Запікати рулети приблизно 25 хвилин.

запікати рулети в духовці

Рулети з скумбрії готові – вийшли смачна, ароматна закуска на кожен день та святковий стіл.

рулети з скумбрії з грибами рецепт

Рибні рулети можете подавати до столу як гарячими так і холодними. Рулети перед подачею можна розрізати на меньші частини, тільки коли вони охолонуть.

розрізаний рулети з скумбрії з грибами

Приємного смаку!