Картопляні човники фаршировані шинкою з сиром

Картопляні човникиКартопляні човники
Картопляні човники – смачна гаряча закуска на кожен день. Та ця кулінарна страва сподобається також і вашим гостям. Рецепт з фото приготування човників з картоплі фаршированих шинкою, помідором, та зеленню.

Інгредієнти

  • Картопля великого розміру
  • Шинка 150 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Цибуля 1/2 частина
  • Сметана або вершки 1 ст. л.
  • Сир твердий 50 г.
  • Кетчуп «Лагідний» 1 ст. л.
  • Помідор 1 шт.
  • Зелень: петрушка, кріп
  • Сіль, мелений перець за смаком

Рецепт приготування гарячої закуски:

Візьміть картоплю середнього та великого розміру, добре помийте під водою та поставте варитись на вогонь. Картоплю трішки не доварюйте, вийміть з води і дайте вихолонути.

Поки вариться картопля приготуємо начинку. Шинку, помідор середнього розміру та пів цибулини поріжте маленькими кубиками.

Мілко порубайте зелень. Всі порізані інгредієнти з’єднайте між собою, посоліть та поперчіть.

Картопляні човники фаршировані шинкою з сиром

Коли картопля вихолонула розріжте навпіл і обережно ложкою вийняти серединку. Човники з картоплі що вийшли посоліть та поперчіть.

Картопляні човники фаршировані шинкою з сиром

Серединка що залишилась з картоплі я подрібнила і додала до начинки. Додайте до суміші яйце, 1 столову ложку кетчупу і 1 ст. л. сметани. Знову ретельно перемішайте.

Картопляні човники фаршировані шинкою з сиром

Тепер в кожен «човник» накладайте начинку з невеликою гіркою.

Картопляні човники фаршировані шинкою з сиром

На великій тертці потріть твердий сир і посипте ним кожен картопляний «човник».

Картопляні човники фаршировані шинкою з сиром

Запікаємо наші човники в духовці 20-25 хвилин при температурі 200 °С.

Човники з картоплі подаються до столу теплими.

Картопляні човники фаршировані шинкою з сиром

Приємного смаку!