Закусочний торт з млинців

закусочний торт

До вашої уваги смачний, поживний закусочний торт з млинців – така страва підходить до будь якого столу. Закуска готується з досить простих і доступних інгредієнтів.

Інгредієнти

Начинка №1
Консерви з риби 1 банка
Майонез 1 ст. л.
Начинка №2
Плавлений сирок 3 шт.
Яйця 5 шт.
Часник 3 зубці
Зелень за смаком
Майонез 2 ст. л.
Начинка №3
Морква 2 шт.
Цибуля 2 шт.
Олія для смаження
Сіль, мелений перець за смаком
Для прикраси
Твердий сир 50 г.
Зелень пучок

Торт закусочний рецепт приготування

В якості основи я використовую картопляні млинці, ви можете приготувати млинці на молоці.

Читайте також: Як готувати млинці з картоплі

млинці

Приготуємо перший вид начинки

В якості консерви я використовую сардини в олії. Розім’яти рибу виделкою, додати майонез і перемішати.

рибна консерва

Приготуємо другий вид начинки

Плавлений сирок на 20 хвилин помістити у морозилку (так буде зручніше працювати з ним), потім натерти на велику тертку.

плавлений сирок

Яйця відварити до готовності, натерти на дрібну тертку.

варені яйця

Додаємо часник пропущений через прес, зелень за смаком і майонез. Перемішати все разом.

перемішати все разом

Приготуємо третій вид начинки

Моркву натерти на середню тертку, цибулю дрібно покришити. Смажити все разом до золотистого кольору.

Формуємо закусочний торт

Покласти один млинець на тарілку і змазати його яєчно-сирною сумішшю.

перший млинець з начинкою

Покласти другий млинець і змазати начинкою з моркви і цибулі.

другий млинець з начинкою

Кладемо ще млинець і знову начинка з яєць і сиру. Зверху ще один млинець і начинка з риби.

третій млинець з начинкою

Таким чином чергувати начинки і кількість шарів може бути на ваш розсуд.

Я робила цей закусочний торт до тих під поки не закінчилася начинка.

закусочний торт рецепт

Торт готувати легко, а на святковому столі він гарно виглядає.

Готовий закусочний торт прикрасити за смаком – я прикрасила боки зеленню, а в середину натерла твердий сир, спочатку змазавши млинець майонезом.

прикрашаємо закусочний тортзакусочний торт фото

Поставити на 2 години в холодильник щоб просочився.

Приємного смаку!