Чебуреки на кефірі з сиром і м’ясною начинкою

Чебуреки на кефірі з сиром і м'ясною начинкоюЧебуреки на кефірі з сиром і м'ясною начинкою

М’які та пухнасті чебуреки з м’ясною начинкою, з сирним тістом на кефірі. Смачна закуска для швидкого перекусу, для всієї родини. Простий рецепт приготування смачних чебуреків з м’ясом, фото та покроковий опис.

Інгредієнти

  • Кефір 500 мл.
  • Сир домашній 200 г.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Сода 1 ч. л.
  • Борошно 650-700 г.
  • Для начинки
  • Фарш курячий 0.5 кг.
  • Цибуля 1 шт.
  • Вода 30-50 мл.

Рецепт приготування чебуреків

Для тіста висипати сир у миску, перетерти блендером.

Для тіста висипати сир у миску, перетерти блендером

Добавити кефір і добре перемішати.

Добавити кефір і добре перемішати

Добавити сіль, соду і ще раз добре перемішати. Додаючи поступово борошно, замісити м’яке тісто і залишити його на 20 хвилин, прикривши миску з тістом рушником.

замісити тісто

Для начинки натерти на тертці цибулю, добавити її у фарш. Налити води, добавити сіль, перець за смаком і добре перемішати.

приготувати начинку

Тісто розділити на 20 частин. Кожну частину розкочувати у круг товщиною 2-3 мм.

розкочувати тісто та покласти начинку всередину

На середину викласти начинку і розмазати її по тісту, не доходячи до країв.
Згорнути круг навпіл і защипнути краї. Зробити надрізи ножем.

зробити чебуреки

Смажити чебуреки на середньому вогні з обох боків до утворення золотистої скоринки. Смажити чебуреки в олії.

смажити чебуреки

Чебуреки на кефірі з сиром та м’ясною начинкою готові.

Чебуреки на кефірі з сиром та м'ясною начинкою готові

Приємного смаку!