Пиріжки з куркою і яйцем

Пиріжки з куркою і яйцемПиріжки з куркою і яйцем

Пиріжки з куркою і яйцем приготовлені в домашніх умовах, поживні та смачні. Рецепт приготування улюблених з дитинства пиріжків, смажених на сковороді.

Інгредієнти

  • Молоко 250 мл.
  • Дріжджі сухі 7 г.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Вершкове масло 40 г.
  • Яйце 1 шт.
  • Борошно 3-3,5 склянки
  • Для начинки
  • Четвертина куряча 2 шт.
  • Яйце 1 шт.

Як готувати пиріжки

Вилити в миску тепле молоко, добавити сіль, цукор і добре перемішати. Добавити дріжджі, перемішати і залишити, щоб дріжджі підійшли шапочкою.

Вилити в миску тепле молоко, добавити дріжджі, перемішати і залишити

Добавити розтоплене вершкове масло, яйце, добре перемішати.

Добавити розтоплене вершкове масло, яйце, добре перемішати
Читати також: рецепт приготування Пісні картопляні пиріжки з капустою

Додаючи поступово просіяне борошно замішуємо м’ яке тісто, яке добре буде відставати від рук.

Додаючи поступово просіяне борошно замішуємо м' яке тісто

Поставити тісто у тепле місце, щоб воно підійшло.

Поставити тісто у тепле місце, щоб воно підійшло

Для начинки відварити четвертину задню і яйце до готовності, а коли охолонуть, м’ясо порізати на невеликі шматочки, яйце натерти на середній терці, добре все разом перемішати.

Для начинки відварити четвертину задню і яйце до готовності
добре все разом перемішати

Розділити готове тісто на дві частини. Кожну частину розкочувати у «ковбаску», розрізати на шматочки. Окремо кожен шматок розкочувати у млинець, викласти начинку, защипнути краї і обсмажити пиріжки в олії до рум’яної скоринки з обох боків.

смажити пиріжки

Пиріжки з куркою і яйцем готові.

Пиріжки з куркою і яйцем готові

Приємного смаку!