Смажені пиріжки з м’ясом

Смажені пиріжки з м'ясомСмажені пиріжки з м'ясом

Смажені пиріжки з м’ясом дуже смачні та поживні. Приготувати пиріжки з дріжджовим тістом дуже просто за нашим рецептом з покроковими фото. Улюблена начинка з м’яса, цибулі і помідорів – соковита і ніжна на смак.

Інгредієнти

  • Для тіста:
  • Борошно 700 г.
  • Молоко 400 мл.
  • Вершкове масло 100 г.
  • Дріжджі 2 ч. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л. без гірки
  • Для начинки:
  • М’ясний фарш 700 г.
  • Помідори 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Морква 1 шт.

Рецепт приготування

Молоко підігріти до 40 градусів. Добавити цукор і розмішати до повного його розчинення. Всипати дріжджі і залишити на 15 хвилин до утворення шапки з дріжджів.

В молоко всипати цукор і дріжджі, залишити на 15 хвилин

Добавити вершкове масло кімнатної температури, сіль. Додаючи поступово борошно, замішуємо м’яке тісто.

Добавити вершкове масло, сіль, борошно і замішуємо м'яке тісто
Ставимо тісто у тепле місце.

Ставимо тісто у тепле місце. Воно має збільшитися удвічі.

тісто має збільшитися удвічі

Для начинки, нарізаємо цибулю кубиками і ставимо смажитися до прозорості.

нарізаємо цибулю кубиками і ставимо смажитися

Додати фарш і добре перемішуємо, щоб не утворилися грудочки.

Додати фарш

Додаємо порізані кубиками помідори, сіль, перець і смажимо до готовності.

Додаємо порізані кубиками помідори, сіль, перець

В кінці додати свіжу зелень.

В кінці додати свіжу зелень

Тісто розділяємо на маленькі шматочки, розкочуємо у млинець товщиною приблизно 3 мм.

Тісто розділяємо на маленькі шматочки
розкочуємо у млинець товщиною приблизно 3 мм.

Кладемо начинку на середину і защипаємо краї пиріжка.

Кладемо начинку на середину
защипаємо краї пиріжка

Смажимо пиріжки на маленькому вогні з обох боків до рум’яної скоринки.

Смажимо пиріжки на маленькому вогні з обох боків до рум'яної скоринки
Смажимо пиріжки на маленькому вогні з обох боків до рум'яної скоринки

Смачні смажені пиріжки готові.

Смачні смажені пиріжки готові

Приємного смаку!