» » » Заварний білковий крем для тортів і пасок

Заварний білковий крем для тортів і пасок

Заварний білковий кремЗаварний білковий крем

Заварний білковий крем - ніжний і повітряний. Відмінний варіант для прикраси пасок, тортів і різних десертів. Покроковий рецепт з фото приготування смачного заварного крему на білках.

Інгредієнти

  • Білки 3 шт.
  • Цукор 240 г.
  • Вода 70 мл.
  • Лимонна кислота 1/3 ч. л.

Рецепт приготування крему


Цукор розмішати з водою і поставити варитися. Варимо сироп до тих пір (приблизно 5 хвилин), поки стікаючи з ложки почнуть утворюватись нитки. Зняти сироп з вогню.

Варимо сироп

Одночасно збити білки до утворення піків.

збити білки

Продовжуючи збивати білки, влити поступово сироп гарячим, не охолоджуючи.

Утвориться пишна густа маса, якою можна прикрашати торти, паски. Крем гарно тримається і не тріскає, смачний та натуральний.

крем фото

Схожі рецепти

Сметанний крем з желатином
Сметанний крем для торта - простий в приготуванні, пишний і дуже смачний. Крем сметанний з желатином не розтікається і гарно підходить для тортів з бісквітними коржами. Такий крем гарно поєднується з різними солодкими фруктами, які можна додати між коржами.
Заварний крем з жовтків з шоколадом
Заварний крем з жовтків з шоколадом я приготую для пляцка «Пані Кароліна». Ніжний крем з шоколадним смаком гарно підійде для бісквітних коржів. Рецепт приготування крему з фото.
Заварний крем на жовтках
Ніжний заварний крем на жовтках гарно підходить для листкових тортів. Нескладне приготування заварного крему рецепт з фото.
Заварний крем на молоці
Класичний рецепт - це заварний крем на молоці та яйцях. Якщо ви робите заварний крем для трубочок або еклерів, то крем повинен бути густим. А заварний крем для торта, такий як наш сьогоднішній рецепт, гарно підходить для Наполеона, медовика або бісквіта, його слід робити більш рідким, щоб він
Крем заварний з йогуртом
Заварний крем з йогуртом підходить для начинки еклерів, прошарку тістечок і тортів, пляцків. Дуже часто його вживають як самостійну страву, декоративно виклавши в креманки і прикрасивши свіжими фруктами, шоколадом і горіхами.
Глазур для паски з желатином
Паска без глазурі виглядає буденною та не святковою. Глазур для паски з желатином смачна та не кришиться і не прилипає до рук. Білосніжна та густа глазур для пасок на Великдень готується швидко та легко.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору