» » » Паска Великодня з сиром

Паска Великодня з сиром

Паска Великодня з сиромПаска Великодня з сиром
Великодня паска з сиром - незвичний варіант ароматної паски до Великодня. Рецепт смачної паски з сиром та родзинками здивує гостей своїм ніжним смаком з ароматом сиру.
Паска Великодня з сиром рецепт з фото та порадами щодо приготування випічки.

Інгредієнти

  • Борошно 8 ст.
  • Дріжджі сухі 2 ч.л.
  • Молоко 250 мл.
  • Сир домашній 200 г.
  • Масло вершкове 200 г.
  • Цукор 1,5 ст.
  • Яйця 6 шт.
  • Родзинки 100 г.

Рецепт приготування паска з сиром:


Для опари нагріти молоко, вилити його в миску. Всипати дріжджі. Додати 0,5 ст цукру, 1 ст. борошна і все перемішати. Поставити у тепле місце на 30-40 хвилин.

Паска Великодня з сиром


Тим часом перемолоти сир через м’ясорубку, відділити білки від жовтків.

Паска Великодня з сиром


Білки збити у пишну піну.
До жовтків додати цукор, що лишився і теж збити міксером чи блендером.

Паска Великодня з сиром


Родзинки помити залити киплячою водою на 20 хвилин. Потім воду злити родзинки віджати.

Паска Великодня з сиром


Коли опара підніметься у два рази, додаєте туди сир, жовтки, збиті з цукром, білки, розтоплене вершкове масло, цедру одного лимона (за смаком) і все перемішати.

Паска Великодня з сиром

Паска Великодня з сиром


Потім поступово додаючи просіяне борошно замісити липке тісто. Накрити миску рушником і залишити у теплому місці на 40 хвилин.

Паска Великодня з сиром


Додати родзинки, перемішати і залишити ще на 30 хвилин.

Паска Великодня з сиром


Змочивши руки в олії викласти тісто у форми на половину і залишити на 30 хвилин, щоб паска піднялася.

Паска Великодня з сиром


Поставити паски у попередньо розігріту до 180 градусів духовку випікатися на 35-40 хвилин, в залежності від розміру форми.

Паска Великодня з сиром

Паска Великодня з сиром


З цих інгредієнтів вийшло чотири смачних Великодніх паски з сиром. Готові пасочки прикрашаємо глазур'ю. Як зробити глазур для паски?

Паска Великодня з сиром


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Паска «Ніжна»
Паска «Ніжна» рецепт з фото. Ця паска має повітряне та ніжне тісто, приємний ніжно-жовтий колір. Смачна паска до Великодня покроковий рецепт та поради.
Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен. Також до вашої уваги рецепти приготування глазурі для пасок.
Великодня паска без вимішування
Не буває свята Пасхи без смачної паски. Пропоную приготувати цікавий рецепт Великодньої паски без замісу. Ця Великодня паска виходить пухка з ніжним смаком, чудовий рецепт, а головне не треба замішувати руками тісто. Але виготовлення паски Великодньої займе у вас чимало часу, та ви не пожалкуєте що
Паска «Святкова»
Паска святкова просто чудова - пахуча, м'якенька, пухкенька, смачна! Є безліч рецептів пасок, але святкова паска на мій погляд найкраща до Великодня. Ароматна, з освіжаючим смаком, дуже добра паска. Дивіться рецепт з фото приготування паски святкової. З цієї порції інгредієнтів у мене вийшло 2
Добра паска
Дуже добра паска до Великодня - пухка, з ніжним смаком. Рецепт доброї паски, поради щодо приготування тіста та випікання паски. Дізнайтесь як приготувати добру паску рецепт з фото. З цієї порції інгредієнтів виходить 2 паски (1 форма висотою 10,5 см діаметр 12 см, друга форма висотою 8,5 см
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору