» » » Паска Великодня з сиром

Паска Великодня з сиром

Паска Великодня з сиромПаска Великодня з сиром
Великодня паска з сиром - незвичний варіант ароматної паски до Великодня. Рецепт смачної паски з сиром та родзинками здивує гостей своїм ніжним смаком з ароматом сиру.
Паска Великодня з сиром рецепт з фото та порадами щодо приготування випічки.

Інгредієнти

  • Борошно 8 ст.
  • Дріжджі сухі 2 ч.л.
  • Молоко 250 мл.
  • Сир домашній 200 г.
  • Масло вершкове 200 г.
  • Цукор 1,5 ст.
  • Яйця 6 шт.
  • Родзинки 100 г.

Рецепт приготування паска з сиром:


Для опари нагріти молоко, вилити його в миску. Всипати дріжджі. Додати 0,5 ст цукру, 1 ст. борошна і все перемішати. Поставити у тепле місце на 30-40 хвилин.

Паска Великодня з сиром


Тим часом перемолоти сир через м’ясорубку, відділити білки від жовтків.

Паска Великодня з сиром


Білки збити у пишну піну.
До жовтків додати цукор, що лишився і теж збити міксером чи блендером.

Паска Великодня з сиром


Родзинки помити залити киплячою водою на 20 хвилин. Потім воду злити родзинки віджати.

Паска Великодня з сиром


Коли опара підніметься у два рази, додаєте туди сир, жовтки, збиті з цукром, білки, розтоплене вершкове масло, цедру одного лимона (за смаком) і все перемішати.

Паска Великодня з сиром

Паска Великодня з сиром


Потім поступово додаючи просіяне борошно замісити липке тісто. Накрити миску рушником і залишити у теплому місці на 40 хвилин.

Паска Великодня з сиром


Додати родзинки, перемішати і залишити ще на 30 хвилин.

Паска Великодня з сиром


Змочивши руки в олії викласти тісто у форми на половину і залишити на 30 хвилин, щоб паска піднялася.

Паска Великодня з сиром


Поставити паски у попередньо розігріту до 180 градусів духовку випікатися на 35-40 хвилин, в залежності від розміру форми.

Паска Великодня з сиром

Паска Великодня з сиром


З цих інгредієнтів вийшло чотири смачних Великодніх паски з сиром. Готові пасочки прикрашаємо глазур'ю. Як зробити глазур для паски?

Паска Великодня з сиром


Приємного смаку!

Схожі рецепти

Паска «Ніжна»
Паска «Ніжна» рецепт з фото. Ця паска має повітряне та ніжне тісто, приємний ніжно-жовтий колір. Смачна паска до Великодня покроковий рецепт та поради.
Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен.
Великодня паска без вимішування
Не буває свята Пасхи без смачної паски. Пропоную приготувати цікавий рецепт Великодньої паски без замісу. Ця Великодня паска виходить пухка з ніжним смаком, чудовий рецепт, а головне не треба замішувати руками тісто. Але виготовлення паски Великодньої займе у вас чимало часу, та ви не пожалкуєте що
Паска «Святкова»
Паска святкова просто чудова - пахуча, м'якенька, пухкенька, смачна! Є безліч рецептів пасок, але святкова паска на мій погляд найкраща до Великодня. Ароматна, з освіжаючим смаком, дуже добра паска. Дивіться рецепт з фото приготування паски святкової. З цієї порції інгредієнтів у мене вийшло 2
Добра паска
Дуже добра паска до Великодня - пухка, з ніжним смаком. Рецепт доброї паски, поради щодо приготування тіста та випікання паски. Дізнайтесь як приготувати добру паску рецепт з фото. З цієї порції інгредієнтів виходить 2 паски (1 форма висотою 10,5 см діаметр 12 см, друга форма висотою 8,5 см
Паска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом. Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору