Пляцок «Снікерс» з крекером

Пляцок «Снікерс» з крекеромПляцок «Снікерс» з крекером

Звичайне магазинне печиво вам замінить смачний пляцок Снікерс з крекером, приготовлений в домашніх умовах. Пляцок з крекером і арахісовою начинкою дуже нагадує смак батончика снікерс. Рецепт приготування торта дуже простий та не займе у вас багато часу. Найкраща домашня випічка – пляцки Західної України.

Інгредієнти

  • На 1 корж
  • Цукор 7 ст. л. з гіркою
  • Борошно 7 ст. л. з гіркою
  • Яйця 4 шт.
  • Амоній 1 ч. л. без гірки
  • Какао 1 ст.л. з гіркою
  • Для крему:
  • Масло вершкове 250 г.
  • Згущене молоко 1 банка 370 г.
  • Арахіс смажений 100 г.
  • Крекер 200 г.
  • Форма для випічки 24х32 см.

Рецепт приготування пляцок Снікерс

Для коржа яйця збити з цукром.

яйця збити з цукром
збиті яйця

В окремій мисці змішати борошно, какао і амоній.

В окремій мисці змішати борошно, какао і амоній

В збиті яйця добавити суміш з борошна і добре перемішати.

В збиті яйця добавити суміш з борошна

Вилити у форму для випічки і поставити у нагріту до 180 градусів духовку на 20 – 25 хвилин, до готовності.

Вилити у форму для випічки

Увага: Інгредієнти вказані для одного коржа. Спекти необхідно два коржа.

готовий корж

Для крему перетерти масло вершкове блендером, потім поступово добавити згущене молоко.

Для крему перетерти масло вершкове блендером

Відібрати 1/4 маси, щоб змазати верх і боки пляцка.

В решту всипати подрібнений крекер і арахіс і перемішати ложкою.

крем для пляцка

Викласти масу на один корж, накрити іншим. Змазати верх, боки пляцка, посипати подрібненими горіхами.

Викласти масу на один корж

Смачний пляцок Снікерс готовий.

Залишити пляцок просочуватись на 3-4 години. Розрізаємо на порції та подаємо до столу з улюбленим напоєм.

пляцок Снікерс

Приємного смаку!