» » Італійська піца «Кальцоне»

Італійська піца «Кальцоне»

Італійська піца «Кальцоне»Італійська піца «Кальцоне»

Закрита італійська піца Кальцоне зберігає всю смакоту та соковитість начинки. Рецепт приготування піци Кальцоне з фото, покроковий опис. Така смачна піца дуже ситна та ароматна.

Інгредієнти

  • Для тіста
  • Борошно 450 г.
  • Олія 2 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Вода 1 склянка на 250 мл.
  • Сухі дріжджі 11 г.
  • Для начинки
  • Фарш 550 г.
  • Гриби 200 г.
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир 150 г.
  • Помідори 2 шт.

Рецепт приготування піци

Для тіста розвести у теплій воді цукор, дріжджі і залишити, щоб дріжджі підійшли шапочкою.

для тіста розвести у теплій воді цукор, дріжджі

До борошно добавити сіль, олію і перемішати.

До борошно добавити сіль, олію і перемішати

Влити дріжджову суміш у борошно. Замісити м’яке тісто і залишити у теплому місці на 20-40 хвилин, щоб підійшло, накривши миску рушником.

Влити дріжджову суміш у борошно і замісити м’яке тісто

Для начинки порізати гриби пластинками, цибулю кубиками і обсмажити на середньому вогні до повного википання рідини, яку пустять гриби.

порізати гриби пластинками, цибулю кубиками і обсмажити

Потім добавити фарш і перемішати, щоб не було грудочок.

добавити фарш і перемішати

Смажити до готовності, в кінці посолити і поперчити за смаком. Сир натерти на великій терці, помідори порізати пластинками.


Тісто розділити на 4 частини.

Тісто розділити на 4 частини

Кожну частину розкочувати у круг діаметром 23-25 см. На одну половину викласти смажені гриби з фаршем, потім тертий сир, а зверху помідори. Краї защипнути.

викласти смажені гриби з фаршем, потім тертий сир, а зверху помідори

Поставити запікатися у нагріту до 225 градусів духовку.

Поставити запікатися у нагріту до 225 градусів духовку

Через 15 хвилин дістати піцу, змазати розтопленим вершковим маслом і знову поставити запікатися ще на 10-15 хвилин.

Через 15 хвилин дістати піцу, змазати розтопленим вершковим маслом

Смачна закрита італійська піца Кальцоне готова.

закрита італійська піца Кальцоне
італійська піца Кальцоне

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Пиріжки з вишнею і чорною смородиною
Влітку можна приготувати дуже смачні смажені та випечені в духовці пиріжки з вишнею та чорною смородиною. Ніжні, м'якенькі пиріжки з смачною начинкою з ягід вишні і чорної смородини. Пиріжки для перекусу з солодкою начинкою дуже сподобаються дітям та дорослим.
Відкриті пиріжки з абрикосами
Соковиті та смачні відкриті пиріжки з абрикосами приготовлені в духовці. Діти будуть в захваті від таких солодких пиріжків з абрикосами. До вашої уваги рецепт приготування відкритих пиріжків з абрикосами в духовці.
Пиріжки зі шпинатом, сиром та яйцем
Шпинат дуже корисний, тому на весні часто готую пиріжки зі шпинатом, сиром сулугуні і яйцем. Дуже смачні смажені пиріжки рецепт з фото приготування.
Пиріжки з куркою і яйцем
Пиріжки з куркою і яйцем приготовлені в домашніх умовах, поживні та смачні. Рецепт приготування улюблених з дитинства пиріжків, смажених на сковороді.
Пасхальний вінок
Випічка до Великодніх свят - смачний вінок з трьома начинками. Приготувати дріжджове тісто досить просто. Я взяла для начинки курагу, родзинки та волоські горіхи, але ви можете замінити на інші сухофрукти або цукати. Смачна пасхальна випічка для ваших близьких та рідних.
Пісна картопляна запіканка з грибами і помідорами
Під час Великого Посту не обійтись без других страв. Пісна запіканка з грибами і помідорами - проста в приготуванні та дуже смачна страва для всієї родини. Запіканка складається з простих та доступних інгредієнтів. Рецепт приготування пісної запіканки, фото та покроковий опис.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору