Листковий пиріг з шинкою і сиром

Листковий пиріг з шинкою і сиромЛистковий пиріг з шинкою і сиром

Випічка з листкового тіста дуже популярна та зручно готувати. Ось, як приклад, листковий пиріг з шинкою і сиром – смачна закуска на кожен день. Простий рецепт приготування пирога з шинкою та твердим сиром.

Інгредієнти

  • Шинка 250 г.
  • Яйця 6 шт.
  • Листкове тісто 500 г.
  • Сир твердий 200 г.

Рецепт приготування пирога з шинкою і сиром

Яйця збити вінчиком, посолити, поперчити, відлити трішки для змащування верху пирога, а з іншої частини насмажити три млинці під кришкою. Шинку порізати невеликою соломкою, сир натерти на великій тертці.

порізати шинку, натерти сир, підсмажити яйця

Половину тіста розкочувати і викласти у форму.

Половину тіста розкочувати і викласти у форму

Зверху покласти млинець з яйця, потім шинка, сир.

Зверху покласти млинець з яйця
потім шинка, сир

Накрити другим млинцем, знову покласти шинку, сир, накрити третім млинцем.

накрити третім млинцем

Зверху пиріг накрити іншою половиною тіста, добре защипнути краї пирога.

Зверху пиріг накрити іншою половиною тіста, добре защипнути краї пирога

Поставити випікатися у нагріту до 190 градусів духовку на 30 хвилин.

поставити випікатися

Листковий пиріг з шинкою і твердим сиром готовий, розрізаємо та смакуємо!

Листковий пиріг з шинкою і твердим сиром готовий

Приємного смаку!