» » Пляцок «Секрет монашки»

Пляцок «Секрет монашки»

Пляцок «Секрет монашки»Пляцок «Секрет монашки»

Пляцок «Секрет монашки» - багатошаровий торт, смачний та ніжний. Солодкий десерт на кожен день до чаю та на день народження. До вашої уваги рецепт приготування з фото смачного пляцка.

Інгредієнти

  • Тісто 1
  • Борошно 100 г.
  • Маргарин 100 г.
  • Цукрова пудра 100 г.
  • Яєчні жовтки 4 шт.
  • Розпушувач 1 ч.л. без гірки
  • Тісто 2
  • Маргарин 75 г.
  • Цукрова пудра 50 г.
  • Яєчні жовтки 2 шт.
  • Борошно 150 г.
  • Розпушувач 1 ч.л. без гірки
  • Какао 2 ч.л.
  • Сирний прошарок
  • Сир 400 г.
  • Пудинг ванільний 1 пакет (я брала шоколадний)
  • Розпушувач 1 ч.л. без гірки
  • Яйця 4 шт.
  • Цукрова пудра 170 г.
  • Маргарин 100 г.
  • Крем
  • Пудинг ванільний 1 пакет (я брала шоколадний)
  • Молоко 2 скл. по 250 мл.
  • Цукор 2 ст.л.
  • Вершкове масло 180 г.
  • Желе 1 пакет

Рецепт приготування пляцка

Для приготування тісто 1, необхідно збити маргарин кімнатної температури з цукровою пудрою, яйцями, добавити борошно, змішане з розпушувачем і все ретельно перемішати.

приготувати тісто 1

Тісто по консистенції буде нагадувати дуже густу сметану.

приготувати тісто 1

Викласти тісто у форму, застелену пергаментом і поставити випікатися у попередньо нагріту до 180 градусів духовку до готовності, приблизно 20 хвилин.

випічка тісто 1
випічка тісто 1

Приготування тіста 2 необхідно змішати всі інгредієнти, окрім какао.

приготувати тісто 2

Розділити тісто на дві частини, одну частину розподілити по формі для запікання і випікати до золотистого кольору, приблизно 10-15 хвилин.

приготувати тісто 2

До іншої добавити какао, добре вимісити і покласти у морозильну камеру.

випічка тісто 2

Для приготування сирного прошарку, відділити жовтки від білків, збити маргарин кімнатної температури з цукровою пудрою і жовтками, добавити сир, пудинг, розпушувач і ще трішки збити.

приготування сирного прошарку
приготування сирного прошарку

Білки збити у стійку піну.

приготування сирного прошарку

Дістати шоколадне тісто з морозильної камери, натерти на великій терці, добавити до сирної маси, все перемішати ложкою. В кінці акуратно вести збиті білки.

приготування сирного прошарку
приготування сирного прошарку

Коли світла частина спечеться, дістати її з духовки, відразу викласти зверху сирну масу і поставити запікатися у нагріту до 175 градусів духовку до готовності, приблизно на 1 годину.

приготування сирного прошарку
тісто 2 готове
два коржі готові

Для приготування пудингово-желейного крему, необхідно пудинг і цукор висипати у холодне молоко, розмішати до повного розчинення і поставити варитися на маленький вогонь.

пудингово-желейний крем

Необхідно постійно помішувати, щоб не утворилося грудочок. Варити до загустіння, потім охолодити.

пудингово-желейний крем

Желе розчинити у половині склянки кип'ятку, залишити, щоб охолонуло до кімнатної температури, але не загустіло.

розчинити желе

Масло збити у пишну масу. Продовжуючи збивати, поступово добавити охолоджений пудинг і желе. Крем готовий.

крем готовий

З'єднуємо пляцок:

На низ покласти корж з сирним прошарком, потім крем, а зверху світлий корж.

збираємо пляцок

Пляцок зверху і по бокам змазати кремом і посипати подрібненими горіхами.
Поставити пляцок у холодильник на декілька годин.

пляцок готовий
пляцок посипати горіхами

Смачний пляцок секрет монашки готовий, приємного смаку!

Схожі рецепти

Кекси з шоколадними дропсами
Кекси з шоколадними дропсами - смачна домашня випічка для всієї родини. Рецепт приготування кексів з фото.
Пляцок «Ламбада»
Пляцок «Ламбада» - смачна домашня випічка на свята та на кожен день. Рецепт з фото приготування до вашої уваги. Дуже ніжний пляцок з апельсиновим ароматом, здивує вас неймовірним смаком. Обов'язково приготуйте цей смачний торт для вашої родини.
Пасхальний вінок
Випічка до Великодніх свят - смачний вінок з трьома начинками. Приготувати дріжджове тісто досить просто. Я взяла для начинки курагу, родзинки та волоські горіхи, але ви можете замінити на інші сухофрукти або цукати. Смачна пасхальна випічка для ваших близьких та рідних.
Пляцок «Королівський»
Пляцок «Королівський» - ароматна, домашня випічка для всієї родини. Смачний пляцок на дріжджовому тісті з маково-горіховою начинкою. Покроковий рецепт приготування королівського пляцка з фото і описом. Неймовірно смачний і ніжний пляцок, раджу зробити.
Пляцок «Зебра» з вишнями
Смачний та красивий на вигляд пляцок «Зебра» прикрасить собою будь-яке свято. Покроковий рецепт приготування пляцка з фото. Ви легко приготуєте цей чудовий пляцок за нашим рецептом, вся ваша родина в захваті від такого смачного десерту.
Пляцок «Грильяжний»
Пляцок «Грильяжний» з горіховим грильяжем, шоколадними коржами і кремом з вареного згущеного молока, зроблений в домашніх умовах, гарна альтернатива магазинних тортів. Смачний солодкий десерт на день народження та інші свята. До вашої уваги покроковий рецепт з фото приготування пляцка.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору