» » Відкриті пиріжки з абрикосами

Відкриті пиріжки з абрикосами

Відкриті пиріжки з абрикосамиВідкриті пиріжки з абрикосами

Соковиті та смачні відкриті пиріжки з абрикосами приготовлені в духовці. Діти будуть в захваті від таких солодких пиріжків з абрикосами. До вашої уваги рецепт приготування відкритих пиріжків з абрикосами в духовці.

Інгредієнти

  • Молоко 200 мл.
  • Вершкове масло 30 г.
  • Яйця 1 шт.
  • Дріжджі сухі 1 ч. л.
  • Ванілін 1 пакетик
  • Олія 2 ст. л.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Сіль 0.5 ч. л.
  • Борошно 3-3.5 склянки на 250 мл.
  • Для начинки
  • Абрикоси 300-400 г.
  • Цукор
  • Для сиропу
  • Цукор 4 ст. л.
  • Вода 4 ст. л.

Рецепт приготування відкритих пиріжків з абрикосами

Розчинити дріжджі в теплому молоці, відставити убік, щоб дріжджі почали працювати.

Розчинити дріжджі в теплому молоці

Розтоплюємо вершкове масло. Взяти окрему тарілку та збити в ній яйце з цукром, ваніллю, сіллю, потім додайте розтоплете масло та олію, все добре перемішайте.

в мисці злегка збити яйце з цукром, сіллю, ваніллю, додати розтоплене масло і олію

Яєчну суміш вилити у молоко з дріжджами, перемішати. Поступово додавати просіяне борошно, замісити тісто, добре вимішувати. Готове тісто покласти в миску змащену маслом, накрити рушником та залишити на 1 годину.

замісити тісто

Абрикоси розділити на половинки, кісточки вийняти.

Кожну частинку розкочувати у млинець, викласти в середину абрикоси

Тісто, що підійшло обім’яти. Розділити на 12 частин. Кожну частинку розкочувати у млинець, викласти в середину абрикоси, посипати цукром і защипнути краї зверху і знизу, а середину лишити відкритою.

защипнути краї зверху і знизу, а середину лишити відкритою

Викласти пиріжки на деко і залишити на 15 хвилин. Потім змазати жовтком, поставити запікатися у попередньо нагріту до 200 градусів духовку до готовності.

змазати жовтком, поставити запікатися у духовку

Для сиропу змішати цукор з водою у каструлі і поставити варитися на 3 хвилини.

приготувати сироп

Вийняти пиріжки з духовки і полити звареним сиропом.

Ароматні, м'якенький пиріжки з абрикосами готові.

пиріжки з абрикосами готові

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Пиріжки з куркою і яйцем
Пиріжки з куркою і яйцем приготовлені в домашніх умовах, поживні та смачні. Рецепт приготування улюблених з дитинства пиріжків, смажених на сковороді.
Пасхальний вінок
Випічка до Великодніх свят - смачний вінок з трьома начинками. Приготувати дріжджове тісто досить просто. Я взяла для начинки курагу, родзинки та волоські горіхи, але ви можете замінити на інші сухофрукти або цукати. Смачна пасхальна випічка для ваших близьких та рідних.
Булочки з горіховою начинкою
Булочки з горіховою начинкою в моїй родині полюбляють усі. Солодка домашня випічка на кожен день, до вашої уваги рецепт з фотографіями приготування булочок з горіхами.
Смажені пиріжки з м'ясом
Смажені пиріжки з м'ясом дуже смачні та поживні. Приготувати пиріжки з дріжджовим тістом дуже просто за нашим рецептом з покроковими фото. Улюблена начинка з м'яса, цибулі і помідорів - соковита і ніжна на смак.
Тісто для пиріжків на дріжджах
Тісто для пиріжків на дріжджах дуже смачне та просте в приготуванні. До вашої уваги дріжджове тісто для смажених пиріжків з вишнями. Популярний варіант тіста для смажених пиріжків з різними начинками.
Пиріжки з бринзою
Пиріжки з бринзою несолодка закусочна випічка рецепт приготування. Як спекти смачні пиріжки з сиром покроковий опис.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору