» » Паска на вершках

Паска на вершках

Паска на вершкахПаска на вершках
Пасха виходить пишною та апетитною з приголомшливим ароматом.
Спробуйте приготувати смачну паску на вершках, традиційний рецепт паски з покроковим описом.

Інгредієнти

  • пшеничне борошно 500 г
  • вершків 200 г.
  • вершкове масло 100 г.
  • цукор 100 г.
  • родзинки без кісточок 50 г.
  • цукати 50 г.
  • подрібнений мигдаль 50 г.
  • сухі дріжджі 40 г.
  • цукрова глазур 50 мл.
  • яйця 2 шт.
  • сіль 10 г.

Рецепт приготування паски на вершках:


Цукор розділити на 2 частини. Відокремити білки від жовтків.
Збити білки з цукром в стійку піну, а жовтки розтерти до білого кольору з вершковим маслом, сіллю і цукром.

Підігріти вершки, всипати в них дріжджі, додати борошно і цукор. Ввести в суміш білки і жовтки і замісити тісто.

Залишити тісто на 1 годину в теплому місці. Ізюм та цукати промити в теплій воді. Додати їх і мигдаль в тісто, коли воно підійде.

Ретельно вимісити. Змастити форми для випічки вершковим маслом і заповнити тістом. Випікати в духовці при 200 °C протягом 20 хвилин. Готові паски відокремити від форм і полити цукровою глазур'ю.

Приємних смаку на свято Великодня!

Схожі рецепти

Італійська паска «Панеттоне»
Панеттоне (Panettone) - традиційна італійська паска з дріжджового тіста з додаванням родзинок, цукатів,горіхів. Урізноманітнить свято Пасхи приготувавши смачну італійську Панеттоне за нашим рецептом з фото. Домашня випічка пасок найпоширеніша серед усіх господинь, бо так завжди виходить смачніше
Смачна паска «Чудо»
Смачна паска «Чудо» гарний варіант паски на Великдень. Щоб паска вдалася треба дотримуватись послідовності в приготуванні, тож покроковий рецепт з фото паски з родзинками до вашої уваги, секрети правильного приготування. Ця смачна пасочка виходить ароматна, пухка та солодка, справжня домашня
Паска Великодня з сиром
Великодня паска з сиром - незвичний варіант ароматної паски до Великодня. Рецепт смачної паски з сиром та родзинками здивує гостей своїм ніжним смаком з ароматом сиру. Паска Великодня з сиром рецепт з фото та порадами щодо приготування випічки.
Великодня паска без вимішування
Не буває свята Пасхи без смачної паски. Пропоную приготувати цікавий рецепт Великодньої паски без замісу. Ця Великодня паска виходить пухка з ніжним смаком, чудовий рецепт, а головне не треба замішувати руками тісто. Але виготовлення паски Великодньої займе у вас чимало часу, та ви не пожалкуєте що
Добра паска
Дуже добра паска до Великодня - пухка, з ніжним смаком. Рецепт доброї паски, поради щодо приготування тіста та випікання паски. Дізнайтесь як приготувати добру паску рецепт з фото. З цієї порції інгредієнтів виходить 2 паски (1 форма висотою 10,5 см діаметр 12 см, друга форма висотою 8,5 см
Паска з медом
Паска з медом виходить солодка та ароматна. Рецепт медової паски простий та легкий в приготуванні. Порадуйте своїх рідних солодкою паскою з медом на Великдень.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору