» » Пляцок «Ламбада»

Пляцок «Ламбада»

Пляцок «Ламбада»Пляцок «Ламбада»

Пляцок «Ламбада» - смачна домашня випічка на свята та на кожен день. Рецепт з фото приготування до вашої уваги. Дуже ніжний пляцок з апельсиновим ароматом, здивує вас неймовірним смаком. Обов'язково приготуйте цей смачний торт для вашої родини.

Інгредієнти

  • Для коржа:
  • Яйця 5 шт.
  • Цукор 1 склянки
  • Борошно 1 склянки
  • Розпушувач 1 ч. л. з гіркою
  • Для апельсинової маси:
  • Сік апельсиновий 4 склянки
  • Цукор 1 склянки
  • Пудинг 3 пакетика по 40 г.
  • Для сметанкового шару:
  • Сметана 500 г.
  • Цукрова пудра 3 ст. л.
  • Желатин 2 ст. л.
  • Печиво 200 г.
  • Форма для випічки 31х22 см

Рецепт приготування - пляцок «Ламбада»

В рецепті використовую склянку 250 грам для всіх інгредієнтів.

Для виготовлення коржа необхідно відділити жовтки від білків.

відділити жовтки від білків

Змішати борошно з розпушувачем.

змішати борошно з розпушувачем

Добавити до білків цукор і збити до утворення пишної маси.

Добавити до білків цукор і збити до утворення пишної маси

Поступово, продовжуючи збивати, добавити жовтки і змішані борошно з розпушувачем.

добавити жовтки і змішані борошно з розпушувачем

Вилити масу у форму для запікання і поставити у нагріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Вилити масу у форму для запікання і поставити у нагріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин

Для апельсинового шару вилити у каструлю 3,5 склянки апельсинового соку (пів склянки залишити для просочування бісквіту), добавити пудинг, цукор і добре перемішати.

вилити у каструлю 3,5 склянки апельсинового соку, добавити пудинг, цукор, перемішати

Поставити варитися на маленький вогонь. Масу необхідно постійно помішувати. Варити до загустіння. Охолодити до кімнатної температури.

Для сметанкового шару розчинити у невеликій кількості гарячої води желатин. Сметану збити з цукровою пудрою, добавити розчинений желатин.

розчинити у невеликій кількості гарячої води желатин
Сметану збити з цукровою пудрою, добавити розчинений желатин

Якщо маса буде рідкуватою, поставте у холодильник на декілька хвилин (5-10 хвилин, як бачите що стала як густа сметана - виймайте).

Коли бісквіт охолоне, викласти на нього апельсинову масу, зверху покласти шар печива, далі сметанковий шар.

Коли бісквіт охолоне, викласти на нього апельсинову масу
зверху покласти шар печива, далі сметанковий шар

Зверху я посипала пляцок шоколадними дропсами.

Зверху я посипала пляцок шоколадними дропсами

Поставити у холодильник для просочування та застигання, на 4-5 годин.

пляцок у розрізі

Смачний пляцок готовий, розрізаємо на порції та подаємо до улюбленого напою.

Смачний пляцок
пляцок шматочками

Відео рецепт приготування пляцка Ламбада

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Сирник з чорносливом
Сирник з чорносливом простий в приготуванні і з доступних інгредієнтів. Рецепт ароматного сирника, опис і фото приготування випічки в домашніх умовах.
Пляцок «Королівський»
Пляцок «Королівський» - ароматна, домашня випічка для всієї родини. Смачний пляцок на дріжджовому тісті з маково-горіховою начинкою. Покроковий рецепт приготування королівського пляцка з фото і описом. Неймовірно смачний і ніжний пляцок, раджу зробити.
Пляцок «Зебра» з вишнями
Смачний та красивий на вигляд пляцок «Зебра» прикрасить собою будь-яке свято. Покроковий рецепт приготування пляцка з фото. Ви легко приготуєте цей чудовий пляцок за нашим рецептом, вся ваша родина в захваті від такого смачного десерту.
Пляцок «Грильяжний»
Пляцок «Грильяжний» з горіховим грильяжем, шоколадними коржами і кремом з вареного згущеного молока, зроблений в домашніх умовах, гарна альтернатива магазинних тортів. Смачний солодкий десерт на день народження та інші свята. До вашої уваги покроковий рецепт з фото приготування пляцка.
Пляцок «Медовий з вишнями»
Приготуємо пляцок «Медовий з вишнями» - смачна домашня випічка на кожен день та день народження. Медовий пляцок з вишнями гарне поєднання та простий рецепт приготування. Ароматний і ніжний десерт для всієї родини.
Пляцок «Вишнева фантазія»
Пляцок «Вишнева фантазія» смачний десерт на святковий стіл та на кожен день. Оригінальний та незвичний пляцок з вишнями та маком - смачна випічка присутня на кожному святковому столі в Західній Україні. Сьогодні ділюся з вами рецептом з фото пляцка «Вишнева фантазія».

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору