» » Пасхальний вінок

Пасхальний вінок

Пасхальний вінокПасхальний вінок

Випічка до Великодніх свят - смачний вінок з трьома начинками. Приготувати дріжджове тісто досить просто. Я взяла для начинки курагу, родзинки та волоські горіхи, але ви можете замінити на інші сухофрукти або цукати.

Смачна пасхальна випічка для ваших близьких та рідних.

Інгредієнти

  • Молоко 250 мл.
  • Вершкове масло або маргарин 70 г.
  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 150 г.
  • Сухі дріжджі 2 ч. л.
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Ванільний цукор 1 пакетик
  • Борошно 600-700 г.
  • Родзинки 100 г.
  • Курага 100 г.
  • Волоські горіхи 100 г.

Пасхальний вінок рецепт

Для начинки родзинки залити кип'ятком на 5-10 хвилин, потім воду злити просушити на паперовому рушникові або серветці.

Курагу так само залити кип’ятком на 5-10 хвилин, воду злити, курагу просушити і порізати мілкими кубиками.

Горіхи подрібнити ножем, або у блендері.

приготувати начинку

У теплому молоці розвести дріжджі і залишити, щоб вони підійшли шапочкою.

У теплому молоці розвести дріжджі

Яйця з цукром збити виделкою, добавити масло кімнатної температури, сіль, ванільний цукор, дріжджі з молоком і все перемішати.

Яйця з цукром збити виделкою
добавити масло кімнатної температури, сіль, ванільний цукор, дріжджі з молоком

Поступово додаючи борошно, замісити м'яке тісто, яке буде відставати від рук і залишити його у теплому місці.

Поступово додаючи борошно, замісити м'яке тісто
 тісто буде відставати від рук і залишити його у теплому місці

Коли тісто збільшиться удвічі, легенько обім'яти його руками, розділити на три частини.

тісто розділити на три частини

Кожну частину розкочувати у пласт приблизно 10-12 х 45-50 см, викласти начинку, защипнути краї.

Кожну частину розкочувати у пласт приблизно 10-12 х 45-50 см, викласти начинку

Стиснути руками ковбаски по всій довжині, щоб випустити повітря.

Стиснути руками ковбаски по всій довжині, щоб випустити повітря

Викласти ковбаски поряд, сплести з них косу, закрутити у кільце і защипнути краї.

Викласти ковбаски поряд
сплести з них косу

Викласти кільце у форму для запікання і залишити на 20 хвилин.

Викласти кільце у форму для запікання і залишити на 20 хвилин

Змазати кільце зверху яйцем і поставити запікатися у нагріту до 180 градусів духовку на 45- 50 хвилин, до готовності.

Змазати кільце зверху яйцем

Готове кільце зверху прикрасити посипкою або цукровою пудрою.

Готовий пасхальний вінок зверху прикрасити посипкою або цукровою пудрою
Пасхальний вінок

Схожі рецепти

Булочки з горіховою начинкою
Булочки з горіховою начинкою в моїй родині полюбляють усі. Солодка домашня випічка на кожен день, до вашої уваги рецепт з фотографіями приготування булочок з горіхами.
Пляцок «Королівський»
Пляцок «Королівський» - ароматна, домашня випічка для всієї родини. Смачний пляцок на дріжджовому тісті з маково-горіховою начинкою. Покроковий рецепт приготування королівського пляцка з фото і описом. Неймовірно смачний і ніжний пляцок, раджу зробити.
Тонке тісто для піци з медом
Тісто для піци з медом готується швидко, виходить тонке і хрустке. Піца з вашою улюбленою начинкою і цим тістом вийде ароматна і смачна. Рецепт тіста для піци з фото та покроковим описом.
Великодній рулет з горіхами
Великодній рулет з горіхами стане чудовою прикрасою вашого святкового Великоднього столу. Щоб ваша традиційна паска не сумувала, приготуйте цей смачний та ароматний рулет з волоськими горіхами та родзинками за нашим перевіреним рецептом. Тісто в рулетах виходить ніжне та пухке, злегка вологе -
Рецепти пасок на Великдень
Паски до Великодня - головна страва на пасхальному столі. Адже саме з неї і починається застілля. Тому ми зібрали найсмачніші рецепти пасок - сирна, фруктова, шоколадна та інші - від такої страви буде в захваті кожен. Також до вашої уваги рецепти приготування глазурі для пасок.
Паска з медом
Паска з медом виходить солодка та ароматна. Рецепт медової паски простий та легкий в приготуванні. Порадуйте своїх рідних солодкою паскою з медом на Великдень.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору