» » Булочки з горіховою начинкою

Булочки з горіховою начинкою

Булочки з горіховою начинкоюБулочки з горіховою начинкою

Булочки з горіховою начинкою в моїй родині полюбляють усі. Солодка домашня випічка на кожен день, до вашої уваги рецепт з фотографіями приготування булочок з горіхами.

Інгредієнти

  • Борошно 1 кг.
  • Молоко 500 мл.
  • Сухі дріжджі 20 г.
  • Масло вершкове 150 г.
  • Цукор 120 г.
  • Яйця 2 шт.
  • Для начинки:
  • Горіхи 200 г.
  • Масло вершкове 50 г.
  • Цукор 80 г.
  • Жовток для змащування

Рецепт приготування

Молоко підігріти до 40 градусів. Добавити цукор і перемішати до розчинення цукру. Добавити дріжджі і ще раз усе перемішати.

Молоко підігріти. Добавити дріжджі і перемішати.

Добавити яйця, збити вінчиком. Добавити масло кімнатної температури.

Окремо просіяти борошно.

Окремо просіяти борошно

Додаючи поступово борошно замісити м’яке тісто. Поставити у тепло приблизно на 2 години.

Додаючи поступово борошно замісити м’яке тісто

Якщо є мультиварка з режимом йогурт/тісто, тоді кладемо тісто у мультиварку, включаємо режим йогурт/тісто на 30 хвилин.

Приготуємо начинку для булочок

Подрібнити блендером волоські горіхи.

Подрібнити у блендері волоські горіхи

Розтопити масло разом з цукром. Змішати масло з цукром і горіхами.

Розтопити масло разом з цукром. Змішати масло з цукром і горіхами

Якщо маса не буде нагадувати густу сметану, буде розсипатися, необхідно добавити трішки молока і добре перемішати.

Тісто розкочувати у пласт товщиною до 5 мм.

Тісто розкочувати у пласт товщиною до 5 мм

Викласти начинку, загорнути краї так, щоб один край заходив на інший.

Викласти начинку
загорнути краї так, щоб один край заходив на інший

Розрізати на смужки шириною по 4-5 см.

Розрізати на смужки шириною по 4-5 см

Кожну смужку взяти у руки і перекрутити один кінець в одну сторону, інший кінець в іншу сторону.

Кожну смужку перекрутити один кінець в одну сторону, інший кінець в іншу сторону

Викласти перекручені булочки на деко, змастити збитим жовтком і залишити на 10 хвилин.

Викласти перекручені булочки на деко, змастити збитим жовтком

Поставити запікатися булочки у нагріту до 190 градусів духовку на 15-20 хвилин.

булочки з горіховою начинкою

Ароматні булочки з горіховою начинкою готові, смакуємо!

Схожі рецепти

Смажені пиріжки з м'ясом
Смажені пиріжки з м'ясом дуже смачні та поживні. Приготувати пиріжки з дріжджовим тістом дуже просто за нашим рецептом з покроковими фото. Улюблена начинка з м'яса, цибулі і помідорів - соковита і ніжна на смак.
Пляцок «Королівський»
Пляцок «Королівський» - ароматна, домашня випічка для всієї родини. Смачний пляцок на дріжджовому тісті з маково-горіховою начинкою. Покроковий рецепт приготування королівського пляцка з фото і описом. Неймовірно смачний і ніжний пляцок, раджу зробити.
Пляцок «Грильяжний»
Пляцок «Грильяжний» з горіховим грильяжем, шоколадними коржами і кремом з вареного згущеного молока, зроблений в домашніх умовах, гарна альтернатива магазинних тортів. Смачний солодкий десерт на день народження та інші свята. До вашої уваги покроковий рецепт з фото приготування пляцка.
Рогалики «Хвилинка»
Смачні рогалики «Хвилинка» з пісочного тіста - ароматна домашня випічка для дітей та дорослих. Рецепт з фотографіями приготування рогаликів з бездріжджового тіста та начинкою з яблучним повидлом або подрібненими горіхами.
Тонке тісто для піци з медом
Тісто для піци з медом готується швидко, виходить тонке і хрустке. Піца з вашою улюбленою начинкою і цим тістом вийде ароматна і смачна. Рецепт тіста для піци з фото та покроковим описом.
Тісто для пиріжків на дріжджах
Тісто для пиріжків на дріжджах дуже смачне та просте в приготуванні. До вашої уваги дріжджове тісто для смажених пиріжків з вишнями. Популярний варіант тіста для смажених пиріжків з різними начинками.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору