
Булочки з горіховою начинкою в моїй родині полюбляють усі. Солодка домашня випічка на кожен день, до вашої уваги рецепт з фотографіями приготування булочок з горіхами.
Булочки з горіховою начинкою в моїй родині полюбляють усі. Солодка домашня випічка на кожен день, до вашої уваги рецепт з фотографіями приготування булочок з горіхами.
Молоко підігріти до 40 градусів. Добавити цукор і перемішати до розчинення цукру. Добавити дріжджі і ще раз усе перемішати.
Добавити яйця, збити вінчиком. Добавити масло кімнатної температури.
Окремо просіяти борошно.
Додаючи поступово борошно замісити м’яке тісто. Поставити у тепло приблизно на 2 години.
Якщо є мультиварка з режимом йогурт/тісто, тоді кладемо тісто у мультиварку, включаємо режим йогурт/тісто на 30 хвилин.
Приготуємо начинку для булочок
Подрібнити блендером волоські горіхи.
Розтопити масло разом з цукром. Змішати масло з цукром і горіхами.
Якщо маса не буде нагадувати густу сметану, буде розсипатися, необхідно добавити трішки молока і добре перемішати.
Тісто розкочувати у пласт товщиною до 5 мм.
Викласти начинку, загорнути краї так, щоб один край заходив на інший.
Розрізати на смужки шириною по 4-5 см.
Кожну смужку взяти у руки і перекрутити один кінець в одну сторону, інший кінець в іншу сторону.
Викласти перекручені булочки на деко, змастити збитим жовтком і залишити на 10 хвилин.
Поставити запікатися булочки у нагріту до 190 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Ароматні булочки з горіховою начинкою готові, смакуємо!