» » Пляцок «Грильяжний»

Пляцок «Грильяжний»

Пляцок «Грильяжний»Пляцок «Грильяжний»

Пляцок «Грильяжний» з горіховим грильяжем, шоколадними коржами і кремом з вареного згущеного молока, зроблений в домашніх умовах, гарна альтернатива магазинних тортів. Смачний солодкий десерт на день народження та інші свята. До вашої уваги покроковий рецепт з фото приготування пляцка.

Інгредієнти

  • Тісто:
  • Яйця 5 шт.
  • Цукор 150 г.
  • Олія 2 ст. л.
  • Чорний шоколад 80 г.
  • Какао 50 г.
  • Борошно 60 г.
  • Розпушувач 1 ч. л. (без гірки)
  • Крохмаль 40 г.
  • Грильяжний крем:
  • Волоські горіхи 200 г.
  • Цукор 200 г.
  • Молоко 4 ст. л.
  • Варене згущене молоко 200 г.
  • Масло вершкове 70 г. + 180 г.

Рецепт пляцка з фото


Жовтки відділити від білків, збити з половиною цукру, добавити олію, розтоплений чорний шоколад.

Жовтки відділити від білків, збити з половиною цукру
розтоплений чорний шоколад

Для сухої суміші, змішати борошно, крохмаль, какао і розпушувач.

змішати борошно, крохмаль, какао і розпушувач

Ввести поступово до збитих жовтків суху суміш.

Ввести поступово до збитих жовтків суху суміш

Білки збити з половиною цукру до утворення піків.

Білки збити з половиною цукру

Ввести обережно збиті білки до решти тіста.

Ввести обережно збиті білки до решти тіста

Вилити тісто у форму для запікання розміром 20х25 см.

Вилити тісто у форму для запікання

Поставити запікатися у духовку при 180 градусів на 30-35 хвилин, до готовності.

Коли охолоне, розрізати навпіл і перемазати грильяжним кремом.

розрізати навпіл і перемазати грильяжним кремом

Як приготувати грильяжний крем
Необхідно горіхи подрібнити, добавити цукор, молоко, 70 г. масла і поставити варитися до розчинення цукру.

горіхи подрібнити, добавити цукор, молоко, масло
варитися до розчинення цукру

Потім викласти масу у форму для запікання і запікати щоб зарум'янилась.
викласти масу у форму для запікання
запікати щоб зарум'янилась
Коли буде теплим поламати на маленькі шматочки.
поламати на маленькі шматочки

180 г. масла збити міксером до білого стану, добавити варене згущене молоко.
Масло збити міксером до білого стану
добавити варене згущене молоко
В кінці добавити грильяж і все перемішати ложкою.

добавити грильяж і все перемішати

Смачний пляцок з горіхами готовий, за бажання прикрасити помадкою або заварним білковим кремом.

Смачний пляцок з горіхами готовий
Пляцок «Грильяжний»

Приємного смаку!

Схожі рецепти

Пляцок «Медовий з вишнями»
Приготуємо пляцок «Медовий з вишнями» - смачна домашня випічка на кожен день та день народження. Медовий пляцок з вишнями гарне поєднання та простий рецепт приготування. Ароматний і ніжний десерт для всієї родини.
Пляцок «Перекладенец»
Пляцки - це смачна святкова випічка Західної України. Сьогодні приготуємо пляцок «Перекладенец», рецепт з покроковим фото. Пляцок з п'яти різних коржів, перемазаний заварним кремом на сметані, вийшов високим, дуже смачним, з гарним виглядом.
Пляцок «Пані Кароліна»
Пляцок Пані Кароліна дуже ніжний та смачний, любителі шоколаду гідно оцінять таку випічку. Пляцок просто тане в роті, для наповнювача використовувала чорнослив (за бажанням можете взяти ваш). Покроковий рецепт приготування пляцка з фото. Обов'язково спечіть цей пляцок, бо пляцки Західної України
Пляцок «Вишнева фантазія»
Пляцок «Вишнева фантазія» смачний десерт на святковий стіл та на кожен день. Оригінальний та незвичний пляцок з вишнями та маком - смачна випічка присутня на кожному святковому столі в Західній Україні. Сьогодні ділюся з вами рецептом з фото пляцка «Вишнева фантазія».
Горіхово-яблучний пляцок
Горіхово-яблучний пляцок рецепт приготування з покроковим фото. Смачні пляцки Західної України дуже мені подобаються, тому вирішила приготувати цей пляцок з горіхово-яблучним смаком. Смачна домашня випічка на свята та на кожен день.
Пиріг з сирними кульками
Пиріг з сирними кульками - смачна домашня випічка для дітей на день народження або на кожен день. Шоколадний пиріг з сирними кульками має гарний вигляд у розрізі, ароматний та смачний. Рецепт приготування пирога з фото дивіться нижче.

0 комментарів

Напишіть "Рецепти страв" без кавичок
X
Зареєструватися/Вхід
Нагору